Θρήνος για τον χαμό του 15χρονου στη Νίκαια: Το χάσαμε το παιδί - Ούτε φρέναρε ούτε τίποτα

Θρήνος για τον χαμό του 15χρονου στη Νίκαια: Το χάσαμε το παιδί - Ούτε φρέναρε ούτε τίποτα

Δυστυχώς, το χάσαμε. Υπάρχει ασυνειδησία στους οδηγούς, δεν προσέχουν τα παιδιά, να είναι πιο αυστηροί οι νόμοι

Ούτε φρέναρε ούτε τίποτα. Δεν έβγαλε το πόδι του από το γκάζι. Ήταν όλα τα αμάξια σταματημένα και ένα αυτοκίνητο έτρεχε πάρα πολύ, πίστευε πως θα τα καταφέρει να περάσει απέναντι ....

Ένας 15χρονος έχασε τη ζωή του από διερχόμενο αυτοκίνητο σε διάβαση της Πέτρου Ράλλη στη Νίκαια, το βράδυ της Παρασκευής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη στις 21:30 το βράδυ, όταν μια παρέα 8 ατόμων διέσχιζε τη διάβαση, την ώρα που το όχημα ερχόταν με ταχύτητα από τη Θηβών. 
 
«Ούτε φρέναρε ούτε τίποτα. Δεν έβγαλε το πόδι του από το γκάζι. Ηταν όλα τα αμάξια σταματημένα και ένα αυτοκίνητο έτρεχε πάρα πολύ, πίστευε πως θα τα καταφέρει να περάσει απέναντι», ανέφεραν οι φίλοι του 15χρονου στον Alpha.

Ο άτυχος μαθητής της Α’ Λυκείου έδωσε πολύωρη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, αλλά δεν τα κατάφερε, με τους συμμαθητές του να πηγαίνουν λουλούδια στο σημείο της τραγωδίας.

«Δυστυχώς, το χάσαμε. Υπάρχει ασυνειδησία στους οδηγούς, δεν προσέχουν τα παιδιά, να είναι πιο αυστηροί οι νόμοι», δήλωσε σοκαρισμένος ο θείος του. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO