Επίθεση με βιτριόλι: Έξαλη η Χριστίδου με το δικηγόρο του 40χρονου - Δεν έκανα καμία δήλωση που αφορά την Ιωάννα

Μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του, ο κ. Γκαβέρας προχώρησε σε διάψευση όσων είχε δηλώσει στο Χαμογέλα και Πάλι. Μάλιστα, ο δικηγόρος έφτασε στο σημείο να κατηγορήσει την εκπομπή για συρραφή των δηλώσεών του.

Η εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, η οποία σέβεται την δημοσιογραφική δεοντολογία και η οποία δεν διαστρεβλώνει ή παραπληροφορεί, έδωσε σήμερα βήμα στον κ. Γκαβέρα, προκειμένου να πει αν έκανε ή όχι τις δηλώσεις που… αρνείται.

Η Σίσσυ Χρηστίδου ρώτησε τον δικηγόρο του 40χρονου από την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου ,σχετικά με τις δηλώσεις που είχε κάνει και αναιρεί 

«Οι δηλώσεις μου που φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή σας, είναι αυτούσιες. Τις είχα δώσει στην συνάδελφό σας, Οριάνα Δημητρά, όταν μου ζήτησε να κάνω δήλωση για την επίθεση με το βιτριόλι. Της είπα ότι δεν μπορώ να πω κάτι για το θέμα, και τις έστειλα δημόσιες δηλώσεις που έχω κάνει τους τελευταίους 16 μήνες. Εγώ τους τελευταίους 16 μήνες δεν έχω βγει σε κανένα μέσο, δεν έχω κάνει κάποια δήλωση» υποστήριξε σήμερα.

Ουσιαστικά, ο κ. Γκαβέρας τα γυρνάει για ακόμα μια φορά, καθώς παραδέχτηκε ότι οι δηλώσεις που έπαιξαν στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι ήταν «αυτούσιες» και «δικές του».

Αυτό, που όπως είπε, τον προβλημάτισε, είναι ότι «πληροφορήθηκα ότι υπάρχουν δηλώσεις που αφορούν την Ιωάννα και το ήθος της. Αν είναι δυνατόν. Τους εξήγησα ότι εγώ δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο».

«Δεν παραποιήσατε τα λόγια μου. Απλά εγώ δεν έκανα καμία δήλωση που να αφορά την Ιωάννα ή το ήθος της» κατέληξε ο δικηγόρος, δείχνοντας πως η εκπομπή και η ρεπόρτερ της κάνουν άρτια και έντιμα την δουλειά τους.

Τι είχε πει ο συνήγορος του 40χρονου που φέρεται ως το μήλον της έριδος στην επίθεση με βιτριόλι, ε στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, στις 18 Σεπτεμβρίου.

Μεταξύ άλλων, είχε πει:

«Επιθυμία του εντολέα μου είναι να μη κάνουμε καμία δήλωση, να κλείσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα αυτή η υπόθεση και να απεμπλακεί το όνομά του. Ο εντολέας μου δεν έχει καμία σχέση με αυτή την ιστορία. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη, στην διαδικασία αυτή όλα θα βγουν στο φως. Θα αποκαλυφθεί τι πραγματικά έχει συμβεί, ποια είναι η πραγματική αιτία και το πραγματικό πρόσωπο στην υπόθεση αυτή. Γιατί δεν αναφέρει καμία από τις δύο πλευρές την αληθινή αιτία ή την αφορμή; Δεν μπορεί να έγινε όλο αυτό χωρίς σπουδαίο λόγο. Ποιος είναι άραγε αυτός; Θα αποκαλυφθεί στην ακροαματική διαδικασία; O εντολέας μου δεν έχει λάβει κλήση να καταθέσει ως μάρτυρας. Αν αυτό συνέβαινε, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να καταθέσει».

Οι δηλώσεις αυτές του κ. Γκαβέρα προκάλεσαν την έντονη αντίδραση τόσο της άτυχης Ιωάννας Παλιοσπύρου, όσο και των δύο συνηγόρων της, των κκ Λύτρα και Αλεξανδρή.

.megatv

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα