Γυναικοκτονία - Πατέρας δράστη: Ότι έκανε ο γιός μου το έκανε από αγάπη

Γυναικοκτονία - Πατέρας δράστη: Ότι έκανε ο γιός μου το έκανε από αγάπη

Από τη στιγμή που το παιδί μας αυτοκτόνησε, έχετε καταλάβει τι έχει συμβεί στην οικογένειά μου; αναφέρει και συμπληρώνει ότι ο γιος του έκανε το έγκλημα από μεγάλη αγάπη.

Ο πατέρας του δράστης του στυγερού εγκλήματος στη Ρόδο μίλησε στον Alpha ζητώντας συγγνώμη από την οικογένεια της άτυχης γυναίκας.

Όλα όσα δήλωσε:

 «Το γνωρίζω πολύ καλά ότι έγινε ο φόνος και από τη στιγμή που το παιδί μου αυτοκτόνησε, έχετε καταλάβει τι έχει συμβεί στην οικογένειά μου; Όλα αυτά που λένε είναι αερολογίες. Έχω τον πόνο μου αυτή τη στιγμή, έχασα τον γιο μου. Δεν μπορώ να μιλήσω και να πω το ο,τιδήποτε αυτή τη στιγμή.

Αυτό (που έκανε) το ξέρει η ψυχούλα του και μόνο. Από τη στιγμή που δεν έχεις παιδιά, δεν έχεις νιώσει τον πόνο του παιδιού σου και δεν έχει μείνει το παιδί σου τυφλό για δύο χρόνια. Τον πυροβόλησαν στο κυνήγι και δεν ξέρεις τι πέρασε μετά με τη γυναίκα του. Ο γιος μου το έκανε από τη μεγάλη του αγάπη.

Είμαι πατέρας και πονάω. Το κακό έγινε πια, τελείωσε. Δικαιοσύνη δε μπορείς να βρεις πουθενά. Φύγανε και οι δύο. Λυπάμαι τους γονείς, λυπάμαι τον εαυτό μου και τη γυναίκα μου. Αυτή τη στιγμή περνάω το δράμα μου, θέλω να κηδέψω το παιδί μου και όταν θα έρθει η κατάλληλη ώρα θα μιλήσω. Συμμερίζομαι αυτούς τους γονείς, τους λυπάμαι και ζητάω συγγνώμη», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα