Βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονική απόπειρα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας

Βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονική απόπειρα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας

Με μεθοδική και ενδελεχή έρευνα το Τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής, κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να εξιχνιάσει την δολοφονική απόπειρα που σημειώθηκε στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας πριν από δύο εβδομάδες, με παρ' ολίγoν θύμα έναν γνωστό οπαδό Αθηναϊκής ομάδας.

Όπως αποδείχθηκε από την έρευνα, δράστες είναι τέσσερις άνδρες, επίσης οπαδοί της ίδιας ομάδας, οι οποίοι όμως κατά το παρελθόν έχουν απασχολήσει τις Αρχές όχι μόνο για βία στα γήπεδα, αλλά ακόμα και για ένταξή τους, ο ένας από αυτούς, σε ομάδα εκβιαστών που πουλούσε «προστασία» σε καταστήματα της Αττικής.
 
Οι τέσσερις δράστες είχαν στήσει ενέδρα στο παρ’ ολίγων θύμα τους. ομογενείς από πρώην ανατολικές χώρες στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας κοντά σε σύνδεσμο φιλάθλων της συγκεκριμένης ομάδας και τον πυροβόλησαν τραυματίζοντας τον σοβαρά.

Το real.gr φέρνει στο φως αποκαλυπτικό βίντεο από την ημέρα του περιστατικού, έτσι όπως καταγράφηκε από κάμερα καταστήματος, αλλά και τις αντιδράσεις των πελατών όταν πλέον αρχίζουν να πέφτουν πυροβολισμοί μέρα μεσημέρι, σ’ έναν από τους πλέον πολυσύχναστους δρόμους της πρωτεύουσας, τη Λ. Αλεξάνδρας και μάλιστα μια ανάσα από τον Άρειο Πάγο και μόλις λίγα μέτρα από το κτίριο της ΓΑΔΑ. 

Όσον αφορά στις συλλήψεις των τεσσάρων δραστών, οι δύο από αυτές ήταν επεισοδιακές, καθώς οι δράστες στη θέα των Αστυνομικών όχι μόνο αντιστάθηκαν στη σύλληψη, αλλά επιχείρησαν να βγάλουν ακόμα και όπλα προκειμένου να δώσουν μάχη με τους αστυνομικούς.

Η υπόθεση έχει ερευνητικό βάθος καθώς είναι δυνατόν να ανοίξει νέα έρευνα ακόμα και για ομάδες που πωλούν ακόμα και «προστασία» σε καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή των Αμπελοκήπων.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα