Ούρλιαζε δεμένη στο κάθισμα του σχολικού. Το παιδί είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση

Ούρλιαζε δεμένη στο κάθισμα του σχολικού. Το παιδί είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση

Το παιδί είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση αυτή τη στιγμή. Δεν μπορεί να βγει έξω, δεν θέλει να βάλει τα παπουτσάκια του. Θέλει να κάτσει μέσα στο σπίτι. Ήταν πολύ άσχημη η περιπέτεια που έζησε

Η κοπέλα που βρήκε το παιδί έλεγε εναγωνίως στους υπεύθυνους του σταθμού να πάρουν τηλέφωνο τη μητέρα του, αλλά εκείνοι αρνούνταν. Μόνο η αστυνομία μας πήρε στις 12:35. Όταν έφτασα έκλαιγε ακόμα και η κοπέλα που βρήκε το παιδί, ήταν σε κατάσταση σοκ

Όταν με ενημέρωσε η αστυνομία, πήρα τηλέφωνο στον σταθμό και δεν απαντούσε κανείς. Δεν μου μίλησαν ποτέ στο Τμήμα, δεν με κοίταξαν καν. Ούτε ίχνος μεταμέλειας!

Για πέντε ολόκληρες ώρες ήταν ξεχασμένο στο σχολικό λεωφορείο το 2 ετών κοριτσάκι στην Βάρκιζα.

Στον Λάμπρο Δεμερτζή και την κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star μίλησε νωρίτερα σήμερα η μητέρα του άτυχου δίχρονου κοριτσιού. Μεταξύ άλλων, η μαμά του νηπίου ανέφερε πως το παιδάκι βρίσκεται ακόμα σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, ενώ τόνισε πως οι υπεύθυνοι του παιδικού σταθμού ακόμα δεν έχουν μιλήσει μαζί της, ούτε καν για να της ζητήσουν ένα συγγνώμη.

Όπως δήλωσε η μητέρα του κοριτσιού το παιδί ούρλιαζε μέσα στο σχολικό όχημα, καθώς ήταν επί πέντε ώρες δεμένο στο καρεκλάκι του και χωρίς να έχει νερό.

Όταν βρέθηκε, το φρόντισε αρκετά η περαστική γυναίκα που το άκουσε, η οποία τυχαίνει να είναι βρεφονηπιοκόμος, αλλά και οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που ήταν στο σημείο.

Οι γονείς της μικρής υπέβαλλαν μήνυση κατά του οδηγού για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, προσήχθη και πέρασε αυτόφωρο. Την ίδια διαδικασία πέρασαν επίσης σήμερα ο οδηγός, ο συνοδός, μια βρεφονηπιακός, η διευθύντρια και η ιδιοκτήτρια του σταθμού.

Με απόφαση εισαγγελέα οι υπεύθυνοι του παιδικού σταθμού αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι να συμπληρωθεί προκαταρκτική εξέταση. 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα