Ελεύθεροι οι 5 συλληφθέντες για το κοριτσάκι που ξεχάστηκε σε σχολικό λεωφορείο στη Βάρκιζα

Ελεύθεροι οι 5 συλληφθέντες για το κοριτσάκι που ξεχάστηκε σε σχολικό λεωφορείο στη Βάρκιζα

Eλεύθεροι αφέθηκαν ο οδηγός του σχολικού, η συνοδός, η ιδιοκτήτρια και ο διευθυντής του παιδικού σταθμού και η βρεφονηπιοκόμος που συνελήφθησαν γιατί ξέχασαν το 2χρονο κοριτσάκι  στο σχολικό αυτοκίνητο για ώρες

Oι συλληφθέντες νωρίτερα βρέθηκαν ενώπιο του εισαγγελέα που διέταξε περαιτέρω έρευνα προκειμένου να συμπληρωθεί το αποδεικτικό υλικό της δικογραφίας και αφέθηκαν ελεύθεροι 

Οι πέντε κατηγορούμενοι συνελήφθησαν  έπειτα από μήνυση που υπέβαλαν οι γονείς του παιδιού για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Το 2χρονο κοριτσάκι που παρέμεινε εγκλωβισμένο σε σχολικό αυτοκίνητο για ώρα το πρωί της Τρίτης.

 Το σχολικό αυτοκίνητο πήρε τα παιδιά όπως κάθε μέρα από τα σπίτια τους για να τα πάει στον παιδικό σταθμό στη Βάρκιζα. Κατά τη διάρκεια του δρομολογίου οι υπεύθυνοι του σχολικού ξέχασαν μέσα στο όχημα ένα δίχρονο κορίτσι.

Συγκεκριμένα και όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο που επικαλείται πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, το κοριτσάκι αποκοιμήθηκε στο λεωφορείο και δεν κατέβηκε με τα άλλα παιδάκια, όταν αυτό έφτασε στον σταθμό.

Ο οδηγός είχε φύγει από το όχημα και το κορίτσι έμεινε μόνο του μέσα στο σχολικό περίπου 2 ώρες. Το βρήκε περίπου στις 12 το πρωί ένας περαστικός που έκλαιγε μέσα στο όχημα και κάλεσε την αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ΔΙΑΣ που έβγαλαν το παιδί από το όχημα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα