Μητέρα 29χρονου μοντέλου με κοκαΐνη: Έχει καταρρεύσει - Γιατί άργησε να ανοίξει στους αστυνομικούς

Μητέρα 29χρονου μοντέλου με κοκαΐνη: Έχει καταρρεύσει - Γιατί άργησε να ανοίξει στους αστυνομικούς

Σκοπός της ζωής μου είναι να αποδείξω την αθωώτητά της, δηλώνει η μητέρα της πρώην παίκτριας ριάλιτι που προφυλακίστηκε για την υπόθεση της κοκαϊνης.

Μιλάμε καθημερινά. Μου λέει ότι έχει καταστραφεί η ζωή της, ότι έχει πάψει να ονειρεύεται. Ότι είναι άδικα μέσα, είναι αθώα. Έχει καταστραφεί ο κόσμος της, αυτό μου λέει. Έχει καταρρεύσει, η μητέρα του μοντέλου μιλώντας στον Alpha και το T-Live.

Η 29χρονη παίκτρια ριάλιτι και ο 32χρονος σύντροφός της, βρίσκονται στη φυλακή μετά την απολογία τους, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών περίπου 8 κιλών.

Οι γονείς του μοντέλου συνεχίζουν να υποστηρίζουν ότι η κόρη τους δεν έχει καμία ανάμειξη στην υπόθεση και να τονίζουν ότι για όλα υπαίτιος είναι ο σύντροφός της, ο οποίος υπήρξε περιστασιακός χρήστης ναρκωτικών.

Όσον αφορά τον σύντροφο της κόρης της υποστηρίζει πως υπήρξε περιστασιακός χρήστης ναρκωτικών και πως η 29χρονη ζούσε στο όνειρο.

«Είναι το ένστικτο. Ήξερα ότι αυτός ο άνθρωπος δεν κάνει για το δικό μου το παιδί. Εγώ δε θα γοητευόμουν από αυτό τον άνθρωπο. Εκείνη ζούσε στο όνειρο αυτή τη στιγμή. Ότι θα παντρευτώ, θα κάνω οικογένεια.

Σίγουρα είχε μάθει την περιστασιακή του χρήση τον τελευταίο καιρό και ίσως αυτή να ήταν η αιτία των προστριβών που είχαν μεταξύ τους».

Σε ερώτηση γιατί άργησε να ανοίξει την πόρτα στους αστυνομικούς, η μητέρα της παίκτριας απαντά ότι αυτό δεν έγινε για να ξεφορτωθεί κάποια ποσότητα ναρκωτικών όπως έχει ειπωθεί αλλά γιατί δεν της χτύπησαν την πόρτα και πήγαν να ανοίξουν με το κλειδί.

«Ρώτησε ποιος είναι, δεν πήρε απάντηση. Εκείνη φώναζε ποιος είναι; Ποιος πάει να μπει σπίτι μου; Και κάποια στιγμή λένε αστυνομία, παρουσία εισαγγελέα, ανοίξτε», εξηγεί.

«Το παιδί μου είναι αθώο και αυτό θα αποδειχθεί. Είναι μια βαριά δικογραφία, οι Αρχές έκαναν τη δουλειά τους αλλά θα αποδείξω ότι είναι αθώα και ότι δεν είχε ιδέα», καταλήγει.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO