Άλλο ένα θανατηφόρο τροχαίο για δύο νέα παιδιά στην Κρήτη. Νεκροί ένας 18χρονος και ένας 21χρονος

Άλλο ένα θανατηφόρο τροχαίο για δύο νέα παιδιά στην Κρήτη. Νεκροί ένας 18χρονος και ένας 21χρονος

Τροχαίο δυστύχημα με θύματα έναν νεαρό 21 ετών και έναν 18χρονο, σημειώθηκε περίπου στη μία και μισή μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 20 Σεπτεμβρίου στην περιοχή του Γαζίου στο Ηράκλειο Κρήτης.

Συγκεκριμένα, μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο 21χρονος με συνεπιβάτη τον 18χρονο, για άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής, ξέφυγε από την πορεία της και προσέκρουσε σε κολόνα φωτισμού. Άμεσα ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ, που έσπευσε στο σημείο, όμως ο 21χρονος, δυστυχώς ήταν ήδη νεκρός, ενώ και ο 18χρονος, ο οποίος παρελήφθη από το πλήρωμα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου, λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Σύμφωνα με το fonimaleviziou.gr όλα συνέβησαν στο Πολύδροσο όταν οι δύο νεαροί από νωρίς το βράδυ και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες έτρεχαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα και έκαναν σούζες.

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη λίγα λεπτά μετά τη 1:30 όταν ο άτυχος νεαρός έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και προσέκρουσε πάνω σε κολόνα φωτισμού, η οποία λύγισε από τη δύναμη και στη συνέχεια στα μικρά κολονάκια.

Στο σημείο είναι εμφανή τα αποτυπώματα από τα λάστιχα και η προσπάθεια του οδηγού να κρατήσει τη μηχανή πάνω στο δρόμο.

δείτε φωτογραφίες από τον τόπο του ατυχήματος 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα