Καλλιθέα: Συνελήφθη 19χρονος για πολλαπλές κλοπές-Αναζητείται συνεργός

Καλλιθέα: Συνελήφθη 19χρονος για πολλαπλές κλοπές-Αναζητείται συνεργός

Συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, στην καλλιθέα,  19χρονος κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, βία κατά υπαλλήλων, απειλή και εξύβριση.

Λίγο πριν από τη σύλληψή του, ο 19χρονος φέρεται ότι είχε κλέψει χρηματικό ποσό από ταμειακή μηχανή αρτοποιείου στην Καλλιθέα. Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, που έσπευσαν στο σημείο, τον ακινητοποίησαν παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε, σύμφωνα με την αστυνομία.

Επίσης, ταυτοποιήθηκε και αναζητείται αλλοδαπός συνεργός του.
 
Από την προανακριτική έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, προέκυψε ότι ο 19χρονος με το συνεργό του, από τον Αύγουστο του 2020, διέπρατταν κλοπές σε χώρους στάθμευσης πολυκατοικιών, σε οχήματα και καταστήματα σε διάφορες περιοχές της Αττικής και κυρίως σε Παλαιό Φάληρο, Νέα Σμύρνη και Καλλιθέα.

 Έως τώρα έχουν εξιχνιαστεί 5 περιπτώσεις κλοπών από χώρους στάθμευσης πολυκατοικιών, 2 κλοπές οχημάτων και 1 περίπτωση κλοπής από κατάστημα. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζεται η αστυνομική έρευνα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα