Κοκαΐνη: Στις φυλακές Κορυδαλλού το μοντέλο και ο ποδοσφαιριστής - Ξεσπούν οι γονείς της

Κοκαΐνη: Στις φυλακές Κορυδαλλού το μοντέλο και ο ποδοσφαιριστής - Ξεσπούν οι γονείς της

Ανάστατοι είναι οι στενοί συγγενείς του ζευγαριού από τις αποκαλύψεις και την τροπή που πήρε υπόθεση, με τα αγαπημένα τους πρόσωπα να οδηγούνται στην φυλακή.

Την έμπλεξαν την κόρη μου. Το παιδί μου δεν κάνει ούτε τσιγάρο. Είμαστε συντετριμμένοι. Μερικές φορές ο έρωτας τυφλώνει και δεν βλέπεις ποιον άνθρωπο έχεις μπροστά σου, λέει η μητέρα του μοντέλου.

Μέχρι την τελευταία στιγμή, η ίδια ήλπιζε πως η απόφαση για την κόρη της θα ήταν διαφορετική. Όταν την είδε να βγαίνει από τα δικαστήρια με χειροπέδες, έζησε όπως λέει μια από τις χειρότερες στιγμές της ζωής της.

Τον δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού πήραν σήμερα το μοντέλο - πρώην παίκτρια γνωστού ριάλιτι και ο σύντροφός της, οι οποίοι μετά την απολογία τους κρίθηκαν προφυλακιστέοι με την κατηγορία της διακεκριμένης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών περίπου 8 κιλών.

Tο ζευγάρι μέχρι και σήμερα το μεσημέρι βρίσκονταν στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττική, μετά τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή για την προφυλάκιση του γνωστού μοντέλου και του 32χρονου ποδοσφαιριστή.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια οδηγήθηκε στο γυναικείο κατάστημα κράτησης των φυλακών, ενώ ο σύντροφος της στις αντρικές. Εκεί θα δώσουν κι οι δύο τους συνεντεύξεις στους διευθυντές των σωφρονιστικών καταστημάτων. Σε περίπτωση τώρα που δεν έχουν εμβολιαστεί για τον κορονοϊό θα παραμείνουν σε καραντίνα σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους που υπάρχουν εντός όλων των φυλακών της χώρας.

Ξεσπούν οι γονείς της 29χρονης: Έμπλεξαν την κόρη μου

Η μητέρα της 29χρονης δηλώνει στο LIVE NEWS συντετριμμένη. Κάνει λόγο για μια άδικη απόφαση που καταστρέφει όπως λέει το παιδί της και στιγματίζει ολόκληρη την οικογένεια.

«Την έμπλεξαν την κόρη μου. Το παιδί μου δεν κάνει ούτε τσιγάρο. Είμαστε συντετριμμένοι. Μερικές φορές ο έρωτας τυφλώνει και δεν βλέπεις ποιον άνθρωπο έχεις μπροστά σου» σημείωσε.

Μέχρι την τελευταία στιγμή, η ίδια ήλπιζε πως η απόφαση για την κόρη της θα ήταν διαφορετική. Όταν την είδε να βγαίνει από τα δικαστήρια με χειροπέδες, έζησε όπως λέει μια από τις χειρότερες στιγμές της ζωής της.

«H κόρη μου έχει μπλεχτεί από το πουθενά. Ποτέ δεν έκανε χρήση ναρκωτικών. Έχουμε χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μας και πρέπει να είμαστε δυνατοί για να την στηρίξουμε» πρόσθεσε.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι εξηγήσεις της 29χρονης που έγινε γνωστή μέσα από ριάλιτι το 2019 και από εμφανίσεις σε τηλεοπτικές εκπομπές τα χρόνια που ακολούθησαν Με δυο λέξεις προς τον σύντροφό της, έδειξε την οργή και την απογοήτευση που αισθανόταν στο άκουσμα της απόφασης.

«Δεν έχω καμία απολύτως σχέση. Δεν γνώριζα τι έκανε ο σύντροφός μου. Θα είναι άδικο να τιμωρηθώ για κάτι στο οποίο δεν συμμετείχα» ανέφερε.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του, ο 32χρονος υποστήριξε πως δεν είναι έμπορος ναρκωτικών και πως δεχόταν εκβιασμούς για τη μεταφορά της κοκαΐνης για χρήματα που χρωστούσε.

Αφού τόνισε πως δεν άγγιξε την επίμαχη βαλίτσα, είπε πως κύλησε ξανά στα ναρκωτικά τους μήνες της καραντίνας και πως η 29χρονη μέλλουσα γυναίκα του, δεν γνώριζε το παραμικρό για την επίμαχη υπόθεση. «Αστυνομικοί με έριξαν κάτω και με χτύπησαν. Δεν αντιστάθηκα καθόλου και τους φώναξα «είμαι κάτω ό,τι πείτε». Μου πέρασαν χειροπέδες και με ρωτούσαν «ποιος σε έστειλε; Πού θα τα πήγαινες αυτά;» είπε.

Ο 32χρονος υποστήριξε ότι ένα πρόσωπο ονόματι Βασίλης, τον απειλούσε πως θα έκανε κακό στον ίδιο και την 29χρονη. «Κατέληξα μέσα και στην ψυχολογική απομόνωση της καραντίνας να υποτροπιάσω και να κάνω χρήση. Συνέχισα να προμηθεύομαι από αυτόν και έφτασα στο σημείο να του χρωστάω 6.500 ευρώ. Του είχα υποσχεθεί ότι θα τον αποπληρώσω στο τέλος του φετινού καλοκαιριού».

Όταν, όπως είπε, οι απειλές άρχισαν να πυκνώνουν, αποφάσισε να υποκύψει και χωρίς να ενημερώσει την 29χρονη, δέχτηκε να μεταφέρει τη βαλίτσα.

«Μου είπε ότι επειδή του χρωστούσα θα έπρεπε να κάνω κάτι γι’αυτόν για να μη με πειράξει. Μου είπε ότι θα με στείλει να παραλάβω από κάπου μια τσάντα και να την παραδώσω κάπου αλλού. Δε μου είχε πει ότι θα περιείχε. Κατάλαβα ότι επρόκειτο για ναρκωτικά αλλά δεν ήξερα το είδος και την ποσότητα» πρόσθεσε.

Στο άκουσμα της απόφασης της ανακρίτριας η 29χρονη ξέσπασε στον 32χρονο, λέγοντάς του, ότι την κατέστρεψε. Λίγο νωρίτερα είχε υποστηρίξει ότι το τελευταίο διάστημα καυγάδιζαν συχνά στο σπίτι τους, για τη χρήση ναρκωτικών που έκανε.

«Μετά από ένα σοβαρό τραυματισμό στη μέση μου υποχρεώθηκα να σταματήσω το ποδόσφαιρο εως το 2011. Τότε ξεκίνησα να εργάζομαι ως μπάρμαν στην Αθήνα σε διάφορα νυχτερινά μαγαζιά και το καλοκαίρι στη Νάξο. Τότε ήταν που ξεκίνησα να κάνω χρήση κοκαΐνης. Όταν εργαζόμουν σε νυχτερινά καταστήματα με κερνούσαν κοκαΐνη. Δυστυχώς λόγω της καθημερινής χρήσης εθίστηκα και έκτοτε είμαι εξαρτημένος από την κοκαΐνη» συμπλήρωσε.

Το ζευγάρι βρίσκεται από χθες στη φυλακή και παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις. Με τον πρώην ποδοσφαιριστή να ζητάει να εξεταστεί από πραγματογνώμονα για να διαπιστωθεί ο βαθμός της εξάρτησής του από τα ναρκωτικά και να αναζητούν βίντεο από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, για να φανεί όπως υποστηρίζει ότι δεν αντιστάθηκε και δεν ακούμπησε τη βαλίτσα με τα ναρκωτικά.

Mega.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα