Χείμαρρος ο παππούς του Mad Clip για την πρώην σύντροφο του τράπερ

Χείμαρρος ο παππούς του Mad Clip για την πρώην σύντροφο του τράπερ

Μιλώντας στο Πρωινό του ΑΝΤ1, ο παππούς του Mad Clip εξέφρασε το παράπονό του για τη στάση, που υποστηρίζει ότι κράτησε η πρώην σύντροφος του εγγονού του.

Πονάω πολύ, όπως πονάει όλη η οικογένεια… Τον είχα δει τελευταία φορά στις 20 Ιουλίου, ήμουν στην Αθήνα. Και όταν ήταν να φύγω μου είπε ‘σε αγαπάω’ και εγώ του λέω ‘σε λατρεύω’.

Μετά πήγα σπίτι του, χτύπησα το κουδούνι και δεν είχε ανταπόκριση, ίσως να μην ήταν εκεί, μπορεί να είχε ρήξη με την κοπέλα”, είπε αρχικά ο παππούς του τράπερ.

Αναφερόμενος στην πρώην σύντροφο του Mad Clip, την Αρετή, είπε:

“Εγώ γνωρίζω ότι ο εγγονός μου την αγαπούσε σφόδρα και ήθελε να την παντρευτεί. Όταν ήταν να πάρει την Πόρσε ήταν στο σπίτι μου ο εγγονός μου, ο πατέρας του και η υπόλοιπη οικογένεια και του είπα ότι η Αρετή τον κοροϊδεύει”.

 Τι είπε για την περιουσία του τράπερ
Σχετικά με τη συζήτηση που γίνεται τα τελευταία 24ωρα για την περιουσία του τράπερ, ο παππούς του δήλωσε ότι “χρήματα υπήρχαν πολλά αλλά εμείς δεν ξέρουμε τίποτα, δεν βρήκαμε τίποτα”.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, “εκείνη που ξέρει για τα χρήματα, πρέπει να είναι η Αρετή. Ο εγγονός μου έκανε πολλά έξοδα. Και για την Αρετή και σε φίλους του… Δεν λέω πως όλα τα λεφτά που έβγαλε ο Παναγιώτης τα κράτησε η Αρετή. Για όνομα του Θεού. Αλλά γνωρίζει αυτή το τι ακριβώς έχει γίνει… Τραπεζικούς λογαριασμούς δεν έχει, δεν άφηνε λεφτά. Του είχα πει να τα βάζει στην τράπεζα, αλλά δεν με άκουσε”.

 Το παράπονο του παππού του Mad Clip
Ο παππούς του Mad Clip δεν παρέλειψε να εκφράσει το παράπονό του για τη στάση της πρώην συντρόφου του τράπερ στην κηδεία.

“Η Αρετή δεν με γνώριζε; Με έχει αγκαλιάσει δυο φορές. Όταν πήγαινα στο σπίτι του Παναγιώτη ήταν εκεί… Η Αρετή ήταν στα μέσα και στα έξω. Εγώ άκουσα πως είπε η Αρετή πως είχαν κάποια σχέση και δεν τα βρήκαν”, είπε αρχικά για να προσθέσει στη συνέχεια:

“Η Αρετή ήρθε στην κηδεία και καθόμασταν στις καρέκλες. Πήγε φίλησε τη μητέρα του Παναγιώτη και έκλαιγε και μιλούσαν. Και εμάς δεν μας χαιρέτησε. Εμείς τι είμαστε; Και τον πατέρα του γνώριζε και εμένα. Είναι διαγωγή αυτή που έδειξε; Και μας ήρθε σαν τη βαρυπενθούσα χήρα;”, ανέφερε.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO