Νίκαια: Πως έγινε η επίθεση με καυστικό υγρό; Ο καβγάς πριν από την επίθεση

Νίκαια: Πως έγινε η επίθεση με καυστικό υγρό; Ο καβγάς πριν από την επίθεση

Νέες πληροφορίες για την επίθεση με καυστικό υγρό σε 64χρονη γυναίκα έξω από το Γενικό Κρατικό νοσοκομείο της Νίκαιας. Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 9 το πρωί της Δευτέρας.

Ο 58χρονος καθόταν σε ένα παγκάκι στο πάρκο που βρίσκεται απέναντι από την κεντρική είσοδο του Γενικού Κρατικού Νίκαιας. Μαζί του, ήταν η 64χρονη με την οποία ξαφνικά αρχίζουν να λογομαχούν έντονα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ μαλώνουν, ο 58χρονος ξεκινά να τη βρίζει και κάποια στιγμή της λέει σου είπα ότι θα το κάνω αν συνεχίσεις.  Ύστερα από λίγο, βγάζει ένα κόκκινο μπουκάλι από τη σακούλα που κρατούσε και της ρίχνει το καυστικό υγρό.

Η γυναίκα προσπαθεί να ξεφύγει. Σηκώνεται και κινείται προς το γεφυράκι που οδηγεί στην Πέτρου Ράλλη. Ο 58χρονος την ακολουθεί, τη στριμώχνει και συνεχίζει να της ρίχνει στο κεφάλι το υγρό που περιείχε το κόκκινο μπουκάλι. Η γυναίκα για να προστατευτεί, σκεπάζει με το μπουφάν που φορούσε το κεφάλι της.

Ο άνδρας συνεχίζει να της επιτίθεται φραστικά και βγάζει από την τσέπη του ένα σπρέι, βάζει το χέρι του κάτω από μπουφάν με το οποίο είχε καλύψει το κεφάλι της, και αρχίζει να ψεκάζει τη γυναίκα στο πρόσωπο.  Τα παραπάνω συμβαίνουν μια ανάσα από την πύλη του νοσοκομείου της Νίκαιας.

Τότε, σύμφωνα με πληροφορίες, αυτόπτες μάρτυρες παρεμβαίνουν και απωθούν τον 58χρονο, ενώ η 64χρονη γυναίκα μπαίνει στο νοσοκομείο για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ο 58χρονος επιστρέφει στο παγκάκι που καθόταν όταν ξεκίνησε ο καβγάς. Μόλις φτάνει στο σημείο το περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. και δύο μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ ο 58χρονος άνδρας σηκώνεται και κατευθύνεται προς τους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, φωνάζει και βρίζει, λέγοντας εμένα ψάχνετε, τι θέλετε ρε;, Οι αστυνομικοί τον ακινητοποιούν άμεσα, του περνούν χειροπέδες και τον οδηγούν στο Α/Τ Νίκαιας.

Η 64χρονη γυναίκα νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Αττικό Νοσοκομείο και ο 58χρονος κρατείται στο Α/Τ Νίκαιας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης της επίθεσης αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και είναι ρακοσυλλέκτης, γνωστός στις γειτονιές της Νίκαιας. 

Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας για την επίθεση με καυστικό υγρό
Αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει στο enikos.gr: “Είναι γνωστός στην περιοχή γιατί έχει κάνει κατά καιρούς κι άλλες παλαβομάρες. Έριχνε στη γυναίκα με ένα κόκκινο μπουκάλι, αυτό που μοιάζει με το ακουαφόρτε που έχουμε στα σπίτια μας. Μετά μόλις την στρίμωξε της έριξε και με ένα σπρέι, δεν ξέρω τι ακριβώς ήταν αυτό, αλλά τότε πήγαμε και του είπαμε, τι κάνεις στη γυναίκα, τι της ρίχνεις στο πρόσωπο;

Αυτός εδώ γυρνάει, ζητιανεύει, μαζεύει τενεκεδάκια. Τον έχουμε δει μαζί αυτή τη γυναίκα στην περιοχή τον τελευταίο καιρό. Δεν ξέρουμε τι σχέση έχουν, αλλά τριγύριζαν εδώ, στην περιοχή μαζί. Έχει ψυχιατρικά προβλήματα κι έχει δημιουργήσει διάφορα ζητήματα. Μας έχει κάνει εντύπωση και πολλές φορές έχουμε αναρωτηθεί πώς γίνεται να μην νοσηλεύεται ένας τέτοιος άνθρωπος;”

enikos.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα