Πυροβολισμοί στους Αμπελοκήπους: Αναζητείται ο δράστης - Οπαδικά κίνητρα εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ

Πυροβολισμοί στους Αμπελοκήπους: Αναζητείται ο δράστης - Οπαδικά κίνητρα εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη που πυροβόλησε έναν 32χρονο στη λεωφόρο Αλεξάνδρας στους Αμπελόκηπους, την ώρα που το θύμα υποβάλλεται σε πολύωρο χειρουργείο στον «Ευαγγελισμό».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 32χρονος που φαίνεται πως έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Όπως αναφέρουν νεότερες πληροφορίες, δεν αποκλείεται να κρύβονται οπαδικά κίνητρα πίσω από το συμβάν, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει ενδελεχής έρευνα. 

Πολλά αναμένεται να ξεκαθαρίσουν όταν ο τραυματίας δώσει κατάθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα είχε απασχολήσει τις Αρχές για διάφορα θέματα. 

Κατά το παρελθόν έχει απασχολήσει τις αρχές για ναρκωτικά και εξύβριση, ενώ έχει εμπλακεί και σε οπαδικά επεισόδια. Να σημειωθεί είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα. 

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση, που σημειώθηκε μέρα μεσημέρι (στις 16:15) στο κέντρο της πόλης, αναζητούν οπτικό υλικό από κάμερες γύρω από το σημείο, ενώ λαμβάνουν και καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες.

Το θύμα, ένας 32χρονος άνδρας με καταγωγή από χώρα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, μεταφέρθηκε άμεσα βαριά τραυματισμένο στο τοπικό ΙΚΑ, που βρίσκεται πολύ κοντά στο σημείο της επίθεσης, ωστόσο κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Έτσι, διεκομίσθη στον «Ευαγγελισμό» καθώς φέρει σοβαρό τραύμα στην κοιλιακή χώρα.

Άμεσα οδηγήθηκε στο χειρουργείο, το οποίο συνεχίζεται, με τους γιατρούς να κάνουν ότι μπορούν για να αφαιρέσουν τη σφαίρα, και να σταματήσουν την αιμοραγία. 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα