Γλυκά Νερά: Εξελίξεις φέρνει η άρση τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου του πιλότου

Καθοριστικές εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες στην υπόθεση δολοφονίας της Καρολάιν από τον σύζυγό της στα Γλυκά Νερά, εξαιτίας των αποτελεσμάτων που θα προκύψουν από την άρση τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου.

«Είναι εβδομάδα κατά την οποία εξελίσσεται η δικογραφία σε επίπεδο ανακρίσεως. Περιμένουμε εκθέσεις που αφορούν το τραπεζικό απόρρητο, το τηλεφωνικό απόρρητο και την κάμερα που θα επιβεβαιώσουν τους ισχυρισμούς της ομολογημένης πράξης του εντολέως μου σχετικά με την προοπτική, το κίνητρο και τον δόλο» ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του ο δικηγόρος του καθ’ ομολογίαν δράστη Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

 Ο ίδιος εμμένει στην αρχική του θέση πως το στυγερό έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο ήταν αποτέλεσμα της έντασης που προηγήθηκε λίγη ώρα νωρίτερα μεταξύ του ζευγαριού.

Όσο για τις φήμες που θέλουν τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να είχε συνεργό κατά την τέλεση του φρικτού εγκλήματος, ο δικηγόρος του κάνει λόγο για μυθεύματα που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.

Ωστόσο, σύμφωνα με εκτιμήσεις των Αρχών, λίγα λεπτά αφού σκότωσε την 21χρονη μητέρα του παιδιού του ο συζυγοκτόνος φέρεται ότι τηλεφώνησε σε οικείο του πρόσωπο, ζητώντας να τον βοηθήσει ώστε να «σκηνοθετήσει» ληστεία και να αποπροσανατολίσει την Αστυνομία!

Στο μεταξύ, στο «μικροσκόπιο» των Αρχών βρίσκονται και τα απειλητικά τηλεφωνήματα που δέχτηκε η σύμβουλος ψυχικής υγείας της Καρολάιν και του πιλότου, Ελένη Μυλωνοπούλου. Τα τρία τηλεφωνήματα φέρεται ότι έγιναν δέκα ημέρες μετά τη δολοφονία της Καρολάιν, στο διάστημα μεταξύ 21 και 25 Μαΐου, από άγνωστο άνδρα που την απείλησε ότι θα τη σκοτώσει. Ερευνάται, λοιπόν, αν τα τηλεφωνήματα αυτά σχετίζονται με την υπόθεση των Γλυκών Νερών.

 Απειλές
Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, ανάλογες απειλές μέσω τηλεφώνου δέχθηκε και μια συνεργάτιδα της Ελένης Μυλωνοπούλου, που δεν είχε καμιά επαφή με το ζευγάρι, οπότε δεν αποκλείεται να πρόκειται για φαρσέρ ή για διένεξη των ψυχολόγων με άλλους πελάτες.
Τέλος, σύμφωνα με τον κ. Παπαϊωαννίδη, η υπόθεση για την επιμέλεια της μικρούλας Λυδίας θα εκδικαστεί στις 7 Οκτωβρίου.

espressonews.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα