Γλυκά Νερά: Η Αστυνομία γνωρίζει ποιος απειλούσε τη ψυχολόγο της Καρολάιν να μην μιλήσει

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με την υπόθεση στα Γλυκά Νερά και την δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν από τον σύζυγό της, και αφορούν την σύμβουλο ψυχικής υγείας που επισκεπτόταν η άτυχη νεαρή μητέρα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Spirto, η ΕΛ.ΑΣ. γνωρίζει πλέον σε ποιον άνθρωπο ανήκει η φωνή, που απειλούσε την Ελένη Μυλωνοπούλου, να μην μιλήσει  σχετικά με όσα συνέβαιναν στο ζευγάρι το τελευταίο διάστημα, για όσο διάστημα βρισκόταν σε εξέλιξη η έρευνα για τους… ληστές και δολοφόνους της Κάρολαϊν.

Επίσης οι Αρχές γνωρίζουν ποιος είναι ο άνθρωπος που απειλούσε την ψυχολόγο να μη μιλήσει για όσα γνώριζε σχετικά με το ζευγάρι και μάλιστα έχει ξεκαθαρίσει και τον λόγο που η σύμβουλος δεχόταν αυτού του είδους τις απειλές.

Η κ Μυλωνοπούλου σε κατάθεση της προ ενός περίπου ενός μηνός αναφέρθηκε σε τρία απειλητικά τηλεφωνήματα που δέχθηκε από άγνωστο «πρόσωπο» την περίοδο 21-25 Μαΐου, όταν άρχισε να δημοσιοποιείται ότι προχωρούσε σε συνεδρίες με το ζευγάρι.

 Επίσης η σύμβουλος ψυχικής υγείας λίγες ημέρες νωρίτερα από την προαναφερόμενη ημερομηνία είχε καταγγείλει σε αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής ότι άγνωστοι είχαν προκαλέσει φθορές στο αυτοκίνητο της στην πυλωτή πολυκατοικίας στο Χαλάνδρι.

 Οι πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα πως «υπήρξαν κλήσεις για καταθέσεις στην ΕΛΑΣ ενός συγγενούς του πιλότου , για ενδεχόμενη σχέση του με τα απειλητικά τηλεφωνήματα σε βάρος της κ. Μυλωνοπούλου αλλά και της συνεργάτιδας της». Στελέχη των αρχών ασφαλείας σημείωναν ότι «η έρευνα αυτή είναι πλέον στην κύρια ανάκριση και διεξάγεται μόνο από τους αρμόδιους δικαστικούς λειτουργούς. Επιπλέον δεν έχει δοθεί καμιά σχετική δικαστική παραγγελία για διερεύνηση κάποιας πτυχής της στις αστυνομικές αρχές».

Συμπληρώνεται δε ότι ούτε στα πλαίσια της δικαστικής έρευνας για την δολοφονία στα Γλυκά Νερά , ούτε και στην διάρκεια της αρχικής αστυνομικής έρευνας έχουν ζητηθεί περαιτέρω αναλυτικά στοιχεία από την σύμβουλο ψυχικής υγείας για τους χρόνους αυτών των τηλεφωνικών κλήσεων ,το ακριβές περιεχόμενο τους. Επιπλέον δεν ζητήθηκε το ηχογραφημένο μήνυμα από το κινητό της συναδέλφου της. Έτσι ώστε όλα αυτά να μπορούσαν να έχουν αποτελέσει βάση για περαιτέρω έρευνα που ν αναδείξει την αναφερόμενη εμπλοκή άλλων προσώπων στην ανθρωποκτονία.
 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα