Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο ληστής – μέλος τρομοκρατικής οργάνωσης

Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο ληστής – μέλος τρομοκρατικής οργάνωσης

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛΑΣ, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 48χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη στις 09-08-2021  από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης μετά από ληστεία σε τράπεζα, ο οποίος παράλληλα ήταν καταζητούμενος για τη συμμετοχή του στην τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατική Αυτοάμυνα».

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, ο συλληφθείς νωρίτερα πραγματοποίησε ένοπλη ληστεία σε τραπεζικό κατάστημα σε περιοχή της Νεάπολης Θεσσαλονίκης και διέφυγε με δίκυκλη μοτοσικλέτα.

Άμεσα αστυνομικές δυνάμεις πραγματοποίησαν αναζητήσεις, στο πλαίσιο των οποίων αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Θεσσαλονίκης τον εντόπισαν να κινείται οδηγώντας κλεμμένο αυτοκίνητο και τον ακινητοποίησαν.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 8.275 ευρώ, που προέρχονταν από την ληστεία, πολεμικό τυφέκιο Kalashnikov , 30 φυσίγγια και ασύρματος.
Επιπλέον, εντοπίστηκε και η δίκυκλη μοτοσικλέτα, με την οποία είχε διαφύγει αρχικά, για την οποία προέκυψε πως ήταν επίσης κλεμμένη.

Δείτε ΕΔΩ τα στοιχεία και φωτογραφίες του 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα