Δολοφονία στη Μεσαρά: Δεν άντεχα άλλο μου συμπεριφερόταν βάναυσα

Δολοφονία στη Μεσαρά: Δεν άντεχα άλλο μου συμπεριφερόταν βάναυσα

Το φονικό όπλο με το οποίο εκτέλεσε τον 39χρονο κτηνοτρόφο στη Μεσαρά ο καθ’ ομολογία δράστης αναζητούν τις τελευταίες ώρες οι αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 27χρονος ανέφερε στις αρχές πως σκότωσε τον 39χρονο με μία καραμπίνα που είχε πάρει από έναν 30χρονο ομοεθνή του, ο οποίος επίσης συνελήφθη.

Ο δράστης κρυβόταν στις σκιές και στις 10 το βράδυ που είδε τον 39χρονο να βρίσκεται στην αυλή του σπιτιού του πυροβόλησε εναντίον του πέντε φορές την ώρα μάλιστα που στο χώρο βρισκόταν η κόρη του θύματος.

Οι σφαίρες τον βρήκαν στο πρόσωπο, την κοιλιά και τα άνω άκρα με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή.

 
Όπως ισχυρίστηκε ο 27χρονος έφυγε από τον χώρο του εγκλήματος και πήγε σε ένα ρέμα όπου και πέταξε την καραμπίνα.

Οι αρχές έχουν ξεκινήσει τις έρευνες και «χτενίζουν» όλη την περιοχή προκειμένου να βρουν το φονικό όπλο.

Η κατάθεση που «έκαψε» τον 27χρονο
Ο 27χρονος ήταν από τους πρώτους άνδρες που κλήθηκε από τους αστυνομικούς προκειμένου να καταθέσει για την άγρια δολοφονία του 39χρονου στο Πετροκεφάλι στη Μεσαρά.Ο ίδιος τα τελευταία χρόνια εργαζόταν στο ποιμνιοστάσιο του θύματος φροντίζοντας τα ζώα ενώ έμενε σε ένα κτίσμα εντός που βρισκόταν δίπλα από το σπίτι του 39χρονου.

Κατά την πρώτη κατάθεσή του ισχυρίστηκε ότι την προηγούμενη ημέρα ο 39χρονος είχε καυγαδίσει έντονα με έναν 40χρονο για οικονομικές διαφορές αφήνοντας να εννοηθεί πως εκείνος ίσως είναι ο δράστης. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν αποδείχθηκε με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να πιέσουν ακόμα περισσότερο τον 27χρονο με αποτέλεσμα εκείνος να «σπάσει» και να ομολογήσει την πράξη του.

«Δεν άντεχα άλλο»
Μόλις ομολόγησε ο 27χρονος άρχισε να περιγράφει τα όσα βίωνε στην δούλεψη του 39χρονου. Ο δράστης στην κατάθεσή του ισχυρίστηκε πως ήταν και ο ίδιος θύμα καθώς ο 39χρονος του συμπεριφερόταν βάναυσα και είχε βίαια ξεσπάσαματα.

Παράλληλα επεσήμανε πως είχαν αρκετές οικονομικές διαφορές.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα