Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο δράστης της άγριας δολοφονίας της 55χρονης

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο δράστης της άγριας δολοφονίας της 55χρονης

Συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας ο δράστης της άγριας δολοφονίας της 55χρονης γυναίκας στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από τηλεφώνημα πολίτη .

Ο δράστης της στυγερής δολοφονίας της άτυχης γυναίκας διέπραξε μια ακόμα γυναικοκτονία, η οποία συγκλόνισε το πανελλήνιο, συνεχίζοντας τον κύκλο των τραγικών γεγονότων του τελευταίου χρονικού διαστήματος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο δράστης συνελήφθη λίγο πριν τις 20:00 σε εμπορικό κέντρο της Καλαμαριάς.

Συγκεκριμένα, έπειτα από τηλεφώνημα πολίτη στο σημείο έσπευσε περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. και προχώρησε στη σύλληψη του δράστη.

Ο άνδρας θα οδηγηθεί στον Αστυνομικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης.

Το χρονικό της φρίκης
Το έγκλημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, στην οδό Γραβιάς 47 στη Θεσσαλονίκη. Η 55χρονη αφού γρονθοκοπήθηκε από τον σύντροφό της, δολοφονήθηκε με ένα μαχαίρι.

Ο δράστης φέρεται να δολοφόνησε εν ψυχρώ τη γυναίκα και γεμάτος αίματα, να τρέπεται σε φυγή.

Συχνοί οι καβγάδες

Ο 55χρονος φέρεται να ήταν εξαρτημένος από το αλκοόλ, να γινόταν συχνά οξύθυμος και κάποιες φορές βίαιος και να δούλευε ευκαιριακά, γεγονός που αποτελούσε συχνά αιτία καβγά μεταξύ του ζευγαριού. Από την πλευρά της η 56χρονη εργαζόταν ως οικιακή βοηθός και ζούσε στην Ελλάδα τα τελευταία είκοσι χρόνια.

Λίγο μετά τη 1:00 το μεσημέρι της Δευτέρας 23 Αυγούστου για μία ακόμα φορά προκλήθηκε μεγάλη ένταση μέσα στο διαμέρισμα του θύματος. Ακούστηκαν γδούποι και αμέσως μετά γείτονας άκουσε μια γυναικεία φωνή να λέει «σε παρακαλώ, μη με σκοτώσεις».

Λίγα λεπτά μετά ο φερόμενος δράστης εγκατέλειψε με αίματα στα χέρια το μικρό διαμέρισμα και από τότε αναζητείται. Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του στην ευρύτερη περιοχή αλλά και σε άλλα μέρη της πόλης, στα οποία θα μπορούσε να κρυφτεί. Ωστόσο, μέχρις στιγμής ο εντοπισμός του δεν κατέστη εφικτός.

Το θύμα φέρεται να δέχθηκε πολλά χτυπήματα με γροθιές και αιχμηρό αντικείμενο. Αυτήν τη στιγμή η σωρός της γυναίκας βρίσκεται στο διαμέρισμα, έξω από το οποίο υπάρχουν πολλοί αστυνομικοί. Μόλις έγινε γνωστό το τραγικό γεγονός, συγγενείς και φίλοι του θύματος έσπευσαν στο σημείο. 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα