Λάρισα: Ο 54χρονος συζυγοκτόνος ηχογράφησε με το κινητό του τη δολοφονία της συζύγου του

Λάρισα: Ο 54χρονος συζυγοκτόνος ηχογράφησε με το κινητό του τη δολοφονία της συζύγου του

Ο 54χρονος που σκότωσε τη σύζυγό του στη Λάρισσα φέρεται να ηχογράφησε με το κινητό του τη δολοφονία της 43χρονης με 8 σφαίρες στη Σωτηρίτσα του δήμου Αγιάς.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Ελευθερία και αναφέρει χαρακτηριστικά στον τίτλο άρθρου της «Σκότωνε τη γυναίκα του και ”το ’γραφε” στο κινητό του». 

Σύμφωνα με άλλες πηγές όπως μεταδίδει το onlarissa.gr στο ηχητικό αρχείο ακούγονται διάλογοι μεταξύ του δράστη και του θύματος, όπως και πυροβολισμοί.

Η κατασχεθείσα συσκευή αναμένεται να αποσταλεί για εξέταση στα εργαστήρια της Διεύθυνσή Εγκληματολογικών Ερευνών.

Λάρισα: Στον Εισαγγελέα ο δράστης

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το larissanet, συνοδεία αστυνομικής δύναμης έφτασε πριν από λίγα λεπτά στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας ο 54χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης της γυναικοκτονίας που εκτυλίχθηκε στη Σωτηρίτσα του Δήμου Αγιάς και συνταράσσει  το Πανελλήνιο.

Το όχημα που μετέφερε τον 54χρονο διέσχισε τον πεζόδρομο της Παπακυριαζή και μαζί με τα αυτοκίνητα της Αστυνομίας μπήκαν στο γκαράζ του Δικαστικού Μεγάρου.

Πλέον σε λίγη ώρα ο 54χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα όπου θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για τη δολοφονία της 43χρονης συζύγου του.

Λάρισα: Μία ώρα πριν το φονικό ο 54χρονος ζητούσε να συναντήσει το δικηγόρο της συζύγου του
Σύμφωνα με πηγές του larissanet.gr, ο δράστης μία μόλις ώρα πριν από το φονικό, περίπου στις 9.30 π.μ. βρισκόταν στη Λάρισα ζητώντας να συναντήσει τον δικηγόρο στον οποίο η σύζυγός του είχε αναθέσει να ξεκινήσει τις διαδικασίες για το διαζύγιό τους.

Ο 54χρονος κατά τις ίδιες πληροφορίες δεν κατάφερε να βρει τον δικηγόρο στο γραφείο του και του τηλεφώνησε.

Στη συνέχεια ο συζυγοκοκτόνος κατευθύνθηκε τη Σωτηρίτσα, όπου και σκότωσε την 43χρονη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα