Νέα γυναικοκτονία στη Λάρισα: Σκότωσε τη σύζυγό του με 8 σφαίρες σε ταβέρνα του αδερφού της

Νέα γυναικοκτονία στη Λάρισα: Σκότωσε τη σύζυγό του με 8 σφαίρες σε ταβέρνα του αδερφού της

Μία ακόμη σοκαριστική γυναικοκτονία, αυτή τη φορά στην Λάρισα,  συγκλονίζει το πανελλήνιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγό του την ώρα που εκείνη εργαζόταν σε ταβέρνα στην περιοχή Σωτηρίτσα.
 
Η 43χρονη γυναίκα δέχτηκε ετών γυναίκα δέχτηκε 8 πυροβολισμούς λίγο μετά τις 10:00 το πρωί της Τρίτης από τον σύζυγό της και έπεσε νεκρή μέσα στο μαγαζί.
H άτυχη γυναίκα δολοφονήθηκε εν ώρα εργασίας μέσα στην ταβέρνα ιδιοκτησίας του αδελφού της.

Ο άνδρας της  μάλιστα δεν δίστασε να τη σκοτώσει μπροστά στα μάτια των εργαζομένων, οι οποίοι βρίσκονται σε κατάσταση σοκ. Ακόμα δεν είναι γνωστό εάν μπροστά στην δολοφονία ήταν και η μητέρα της άτυχης γυναίκας.

Ο δράστης μετά τη δολοφονία τηλεφώνησε στις αρχές και είπε «σκότωσα τη σύζυγό μου, ελάτε να με συλλάβετε». Ο δράστης φέρεται ότι ζήλευε τη σύζυγό του, ενώ πίστευε ότι εκείνη διατηρεί εξωσυζυγική σχέση.

Ο δράστης είχε τρία παιδιά με την την 43χρονη, ενώ φαίνεται πώς είχαν ξεκινήσει οι διαδικασίες διαζυγίου τους.

Κατά το παρελθόν, ο γυναικοκτόνος δεν είχε ενοχλήσει τις αρχές.

Σημειώνεται πως σύμφωνα το ΑΠΕ ο δράστης, μετά τη δολοφονία της γυναίκας, παραδόθηκε στην αστυνομία.

Σύμφωνα με το onlarissa το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση και ήταν κάτοικοι Αθηνών.

Σοκάρουν τα στοιχεία της δολοφονίας της 43χρονης γυναίκας με οκτώ τουλάχιστον πυροβολισμούς, η οποία έπεσε θύμα του 53χρονου συζύγου της, μέσα στην ταβέρνα που διατηρούσε στο χωριό ο αδελφός της. 

Όπως αναφέρει  ο πρόεδρος Σωτηρίτσας Βασίλης Λέτσιος η 43χρονη εδώ και 4 με 5 μήνες είχε επιστρέψει στο χωριό της προκειμένου να βοηθήσει στην επιχείρηση του αδελφού της ο οποίος μετά από περιπέτεια με την υγεία  του βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης:

«Είναι δύσκολη μέρα για το χωριό μας. Δεν μπορούμε ακόμα να πιστέψουμε πως έγινε αυτό το έγκλημα. Η κοπέλα έμενε στην Αθήνα με τον σύζυγο της. Κάτι έγινε μεταξύ τους, χώρισαν και ήταν σε διάσταση. Η γυναίκα επέστρεψε στο χωριό πριν λίγο καιρό για να βοηθήσει την οικογένεια της σε κάποια προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Ο άντρας της είχε έρθει κι αυτός πριν λίγες μέρες στο χωριό για να τη δει και έφυγε το Σάββατο που μας πέρασε. Και γύρισε ξανά σήμερα το πρωί, πήγε στην ταβέρνα που διατηρεί η οικογένεια στο χωριό και ρώτησε έναν πελάτη που είναι η κοπέλα. Ο πελάτης του απάντησε οτι η γυναίκα είναι πίσω στο μαγαζί, πήγε και τη βρήκε και έγινε αυτό που έγινε».

«Ήταν πολύ αγαπητή σε όλο το χωριό. Έλειπε χρόνια στην Αθήνα και δεν γνωρίζαμε τι γινόταν στο σπίτι της. Γύρισε για να βοηθήσει τη μητέρα της στην ταβέρνα. Ο αδελφός της αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας και δεν μπορεί να δουλέψει οπότε ήρθε να βοηθήσει αυτή στο μαγαζί. Τώρα πως έγινε όλο αυτό το κακό δεν ξέρω. Ήταν πολύ καλή κοπέλα. Άφησε πίσω της και τρία παιδιά. Έχουμε όλοι σοκαριστεί», δήλωσε ξαδέρφη της 43χρονης

Σοκάρουν τα στοιχεία της δολοφονίας της 43χρονης: «Ήρθαν από την Αθήνα για να βοηθήσει στην ταβέρνα τώρα που είναι καλοκαίρι»

«Η επιχείρηση είναι οικογενειακή και από τις πιο παλιές τηε περιοχής, λειτουργεί εδώ και τουλάχιστον μισό αιώνα» λέει στο Newsbeast ο δήμαρχος Αγίας Λάρισας Αντώνης Γκουντάρας και προσθέτει: «Όταν ήταν 25 με 30 χρονών η δολοφονημένη γυναίκα παντρεύτηκε και έφυγε να ζήσει με το σύζυγό της στην Αθήνα. Έκτοτε, κάθε καλοκαίρι ερχόταν να βοηθήσει την οικογένεια και την αδερφή της, η οποία δούλευε κατά βάση την ταβέρνα. Έτσι ήρθε το ζευγάι και πάλι πριν από λίγες ημέρες στο χωριό. Ο άντρα της, δεν είναι από τα μέρη μας. Ήρθαν για να βοηθήσει η δολοφονημένη γυναίκα στην ταβέρνα τώρα που είναι καλοκαίρι και έχει κόσμο. Αυτή η γυναίκα είχε μεγαλώσει μέσα σε αυτή την επιχείρηση, από παιδάκι. Κανείς δεν ξέρει τίποτα για τα κίνητρα του δολοφόνου. Η κοινωνία δεν μπορεί να το πιστέψει, δεν έχουμε λόγια, σκεφτόμαστε την οικογένεια της, τη μάνα της και τα αδέρφια της».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα