Στο πειθαρχικό του ιατρικού συλλόγου Αθηνών ο γιατρός – αρνητής των εμβολίων

Στο πειθαρχικό του ιατρικού συλλόγου Αθηνών ο γιατρός – αρνητής των εμβολίων

Ο γιατρός αρνητής που παρακινούσε πολίτες να μην εβολιαστούν αμφισβητώντας τα εμβόλια και κάνοντας λόγω για χαμηλή θνητότητα το ιού που έως τώρα έχει στοιχίσει τη ζωή σε σχεδόν 13 χιλιάδες Έλληνες, ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της αντιεπιστημονικής και επικίνδυνης δράσης του.
Επενδύει μουσικά τις εμφανίσεις του με τις εμβληματικές συνθέσεις του Σταμάτη Σπανουδάκη.

Καλεί σε συγκεντρώσεις χωρίς μέτρα προφύλαξης κατά του κορονοϊού

Χρησιμοποιεί τη ρητορική που έχει καταδικαστεί στη συνείδηση όλων των δημοκρατικών πολιτκών

«Είπα για ελικόπτερα αλλά δεν τα ήθελα για τόσο γρήγορα. Θέλω να περιμένουν, θέλω να είναι πιο βασανιστικό για τον Κυριάκο και την παρέα του.Κι όλα αυτά υπό το μανδύα της ιατρικής ιδιότητας που, μετά από τόσες εβδομάδες αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς, ακόμη διαθέτει.»

Έχοντας, όπως φαίνεται, ένα στενό επιτελείο ανθρώπων που μετά από κάθε μαζική εκδήλωση φροντίζει για το προφίλ του Φαίδωνα Βόβολη, μοντάρεται με διθυραμβικό τρόπο η παρουσία του στα αντιεμβολιαστικά συλλαλητήρια και αναρτώνται τα βίντεο στο διαδίκτυο με προκλητικούς τίτλους όπως… Μαξίμου ερχόμαστε.

«Η επίκληση της ιατρικής ιδιότητας, που ουσιαστικά δεν είναι μόνο ένα επάγγελμα, είναι ένα λειτούργημα, προκειμένου να διαδίδουμε ψεύδη, ανακρίβειες, με σκοπό είτε την προσωπική μας προβολή είτε την άγρα πελατών αντιεμβολιαστών, είναι κάτι που ξεφεύγει τελείως από την ιατρική δεοντολογία και προφανώς είναι καταδικαστέο.»

Ο καρδιολόγος δρα ανενόχλητος για μήνες και , επιτέλους, στις 4 Αυγούστου θα προσέλθει στο πειθαρχικό συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών για να δώσει εξηγήσεις για τη δράση του.

«Ηδη ο Ιατρικός Σύλλογος, το Δ.Σ. με αποχρώσες ενδείξεις από το Μάρτιο έχει στείλει το φάκελο στο πειθαρχικό. Το πειθαρχικό συμβούλιο που είναι ένα ανεξάρτητο όργανο του ΙΣΑ, έχει κάνει τις σχετικές εκ της δικονομίας ενέργειες, ζητώντας εξηγήσεις και προφανώς τώρα είναι έτοιμο να κάνει τις παρακάτω κινήσεις.»

Σύμφωνα με τα αρμόδια ιατρικά όργανα, η δική τους αρμοδιότητα για κυρώσεις στον γιατρό που διαδίδει ψεύδη για την πανδημία έχει όρια, και ζητούν παρέμβαση εισαγγελέα για να διερευνηθεί αν έχουν τελεστεί και ποινικά, πέρα από πειθαρχικά, αδικήματα.


 
 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα