Πέτρος Φιλιππίδης: Τι είπε με τον διευθυντή των φυλακών Τρίπολης

Πέτρος Φιλιππίδης: Τι είπε με τον διευθυντή των φυλακών Τρίπολης

Στις φυλακές Τρίπολης βρίσκεται ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος παραμένει σε καραντίνα λόγω των πρωτόκολλων κατά του κορονοϊού, σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός είχε την πρώτη του συνάντηση με τον διευθυντή των φυλακών με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι κράτησε λίγα λεπτά. «Δεν ζήτησε κάτι συγκεκριμένο. Παραμένει σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Δεν περίμενε, όπως είπε, ότι θα έμπαινε στη φυλακή. Ακόμα βρίσκεται σε καραντίνα, δεν έχει αποφασιστεί σε ποιο κελί θα πάει. Δεν αποκλείεται να είναι στο ίδιο κελί με τον Δημήτρη Λιγνάδη», αναφέρεται στο MEGA.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο MEGA, ο γνωστός ηθοποιός πέρασε την πρώτη του νύχτα απομονωμένος σε ένα κελί 8 τετραγωνικών μέτρων. Όπως προβλέπουν τα πρωτόκολλα κατά του κορονοϊού και για τις επόμενες ημέρες, θα προαυλίζεται μόνος του.

Να σημειωθεί πως στις φυλακές Τριπόλεως οδηγούνται όσοι κατηγορούνται για σεξουαλικά εγκλήματα, με τη φυλακή να αποτελείται από 5 μεγάλους θαλάμους χωρητικότητας από 20 ως 25 άτομα, ενώ στη εκεί βρίσκεται φυσικά ο Δημήτρης Λιγνάδης αλλά άλλοι δράστες που είχαν σοκάρει το πανελλήνιο όπως ο ιερέας για τον βιασμό 12χρονης και ο καθηγητής μουσικής που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε ανήλικες μαθήτριές του.

Οι καταγγελίες σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη για τις πράξεις του, προήλθαν από γυναίκες συναδέλφους οι οποίες συνεργάστηκαν ή προσέφυγαν σε εκείνον προκειμένου να βρουν δουλειά. Οι αποκαλύψεις που ξεκίνησαν από τον περασμένο έγιναν τον περασμένο χειμώνα, γιγάντωσαν το κίνημα του ελληνικού #metoo, προκαλώντας την άμεση κινητοποίηση των Αρχών.

Ο ηθοποιός οδηγήθηκε στις 7 το πρωί της Τρίτης, στο κτίριο 9 της πρώην σχολής Ευελπίδων. Λίγες ημέρες νωρίτερα, είχε κληθεί σε απολογία και είχε λάβει προθεσμία. Σήμερα οι Αρχές αποφάσισαν την προφυλάκισή του στις φυλακές Τρίπολης, όπου για τις επόμενες 5-7 ημέρες θα μείνει σε καραντίνα και μετά θα μεταφερθεί στο θάλαμό του. Ο κατηγορούμενος μάλιστα είπε στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους της φυλακής κατά την μεταφορά του «δεν είμαι καλά. Δεν περίμενα ποτέ να καταλήξω στη φυλακή».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα