Μάνη: Χειροπέδες στον 70χρονο που άρχισε να πυροβολεί μέσα σε καφενείο

Μάνη: Χειροπέδες στον 70χρονο που άρχισε να πυροβολεί μέσα σε καφενείο

Ένας 70χρονος άνδρας συνελήφθη στη Μάνη μετά τους χθεσινούς πυροβολισμούς που αναστάτωσαν όλη την περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις Αρχές, ο ηλικιωμένος βρισκόταν σε ένα καφενείο όπου και ήρθε σε αντιπαράθεση με ορισμένους άλλους θαμώνες του μαγαζιού. Τότε, έβγαλε από τη ζώνη του ένα πιστόλι και άρχισε να πυροβολεί προς το μέρος τους, ευτυχώς χωρίς να τραυματίσει κανέναν, καθώς ένας από τους πελάτες πρόλαβε να τον απωθήσει.

 Μετά το συμβάν ο 70χρονος διέφυγε, όμως ύστερα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

 Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν δύο κυνηγετικά όπλα, ένα πιστόλι και 48 φυσίγγια, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της ΕΛΑΣ
 Συνελήφθη 70χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας στη Λακωνία. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Συνελήφθη, σήμερα (29.7.2021) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρεόπολης, 70χρονος ημεδαπός, για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Ειδικότερα, χθες (28.7.2021) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας, ο 70χρονος ευρισκόμενος σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ως θαμώνας και ύστερα από φραστική αντιπαράθεση που είχε με παρευρισκόμενους, πυροβόλησε προς το μέρος τους, με πιστόλι που είχε στη κρυμμένο στη ζώνη του, δίχως όμως να τους τραυματίσει καθώς ένας από τους θαμώνες πρόλαβε να τον απωθήσει.

Μετά το συμβάν ο 70χρονος διέφυγε, ύστερα, όμως, από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση του Αστυνομικού Τμήματος Αρεόπολης, εντοπίστηκε σήμερα (29.1.2021) το πρωί και συνελήφθη.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, βρέθηκαν πιστόλι, -2- κυνηγετικά όπλα και -48- φυσίγγια, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Αρεόπολης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα