Φωτιά στην Σταμάτα: Εμπρησμό καταγγέλλουν οι κάτοικοι

Φωτιά στην Σταμάτα: Εμπρησμό καταγγέλλουν οι κάτοικοι

Ο αδερφός μου άκουσε τέσσερα γκαζάκια. Την έχουν βάλει τη φωτιά δήλωσε κάτοικος της περιοχής στο MEGA. λέει κάτοικος της περιοχής

«Ειδικός δεν είμαι για να πω αν μπορούν να δικαιολογηθούν οι εστίες. Από και πέρα, υπάρχουν πολλές απλωμένες εστίες στην ευρύτερη περιοχή οι οποίες δεν είναι συνέχεια μιας φωτιάς στη δική μου λογική» υπογράμμισε  άλλος κάτοικος. «Δεν είναι δυνατόν στη λεωφόρου Διονύσου να έχει πάρει φωτιά και δεξιά και αριστερά», πρόσθεσε ο ίδιος.

«Οι εστίες είναι διάσπαρτες, περιμέναμε τη φωτιά από κάτω προς τη Διονύσου υπήρχε εστία πάνω από τη Διονύσου δεν είναι τυχαίο» τόνισε ένας πυροσβέστης.

Τι λέει αντιπεριφερειάρχης

«Υπάρχει αρκετή καύσιμη ύλη από τα δέντρα, το χειμώνα. Είχαμε μια φωτιά με πολλαπλές εστίες που εγείει υποψίες. Ο κ. Πατούλης κινητοποίησε όλο το μηχανισμό πολιτικής προστασίας. Είχαμε κάποιες καταστοφές σε αγροικίες. Δεν υπάρχει ακόμα επίσημη καταγραφή. Θα ξεκινήσει σύντομα. Φαίνονται ότι υπάρχουν απώλειες από σπίτια που έχουν καεί. Δεν έχω ένδειξη για εγκλωβισμούς. Πλησιάζει η νύχτα, οι άνεμοι είναι ισχυροί, ελπίζω ότι δεν θα έχουμε δυσμενή εξέλιξη» δήλωσε στο MEGA ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής, Νίκος Πέππας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα