Ηλεία: Άγρια δολοφονία 60χρονου ταξιτζή για να τον ληστέψουν

Ηλεία: Άγρια δολοφονία 60χρονου ταξιτζή για να τον ληστέψουν

Άγρια δολοφονία τα ξημερώματα  της Τρίτης, στο Καπελέτο Ηλείας. Συγκλονισμένη η  τοπική κοινωνία δεν μπορεί να πιστέψει το ότι ο συγχωριανός τους χτυπήθηκε τόσο άγρια για να τον ληστέψουν

Ο 60χρονος εντοπίστηκε χτυπημένος, χωρίς τις αισθήσεις του μέσα σε μια λίμνη αίματος

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άτυχος άντρας Κ.Τ. οδηγός ταξί χτυπήθηκε πιθανόν με ξύλο στο κεφάλι από άγνωστο άντρα για να τον ληστέψουν.

Όλα φαίνεται να συνέβησαν περίπου στις 2 τα ξημερώματα.

Τον 60χρονο Κ.Τ , βρήκαν βαριά τραυματισμένο αστυνομικοί που έσπευσαν στο σπίτι του, αφού ειδοποιήθηκαν από γείτονες, που άκουσαν την φασαρία.

Οι  γείτονες είδαν έναν ψηλό να περιφέρεται έξω από το σπίτι του. Λίγο αργότερα άκουσαν θόρυβο και είδαν τον άντρα φορώντας κουκούλα να φεύγει με δύο βαλίτσες ή σακούλες στα χέρια.

Υποψιάστηκαν πως κάτι κακό είχε συμβεί και έσπευσαν στο σπίτι του 60χρονου όπου τον αντίκρισαν ακριβώς μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Κλήθηκε άμεσα η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, ο 60χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κ.Υ. Βάρδας και από εκεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών όπου και κατέληξε.

Νεότερη ανάρτηση

Ο 60χρονος πριν λίγες ημέρες είχε πέσει θύμα και πάλι θύμα διαρρήκτη, όπου είχε πάρει το κινητό του. Τα ξημερώματα της Τρίτης ο δράστης της ληστείας μετά φόνου, φαίνεται πως σκαρφάλωσε στο διαμέρισμα πρώτου ορόφου που διέμενε ο 60χρονος και μπήκε από το παράθυρο που συνήθιζε να αφήνει για να παίρνει αέρα τις ζεστές νύχτες.

Οι δύο άντρες φαίνεται πως πάλεψαν με το δράστη να χτυπά στο κεφάλι με μανία το θύμα του, παραμορφώνοντας το.

Στη συνέχεα αφού πήρε ότι πήρε από το σπίτι - δεν έχει διευκρίνιστεί από τις Αρχές - έφυγε σαν κύριος από την κεντρική είσοδο του σπιτιού. Μια πόρτα που αργότερα φτάνοντας οι αστυνομικοί έσπασαν για να μπουν μέσα...

ilialive

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα