Αμφιλοχία: Προφυλακιστέος 70χρονος για σεξουαλική επίθεση σε 22χρονη

Μια συγκλονιστική καταγγελία έκανε 22χρονη από χωριό του Βάλτου του δήμου Αμφιλοχίας.


Σύμφωνα με το agrinionews.gr, η νεαρή την περασμένη Δευτέρα έσπευσε στην οικεία υπηρεσία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας και κατήγγειλε πως την κακοποίησε σεξουαλικά ένας 70χρονος συγχωριανός της ο οποίος έχει μόνιμη κατοικία σε νησί και το τελευταίο διάστημα βρισκόταν στο χωριό για τις καλοκαιρινές διακοπές .

Το περιστατικό, σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, έγινε λίγες ημέρες πριν ενημερώσει την Αστυνομία.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της, ο ηλικιωμένος συγχωριανός της την κάλεσε σπίτι του και ασέλγησε με τη βία πάνω της. Πριν ολοκληρώσει την αποτρόπαια πράξη του η κοπέλα- όπως ανέφερε- κατάφερε και το έσκασε εκμεταλλευόμενη το γεγονός πως η διέλευση ενός δίκυκλου απέσπασε την προσοχή του.

Μια μέρα πριν την κακοποίηση, οι δυο τους πήγαν μαζί στην Άρτα όπου ο 70χρονος αγόρασε δώρα στη νεαρή η οποία ωστόσο δεν φανταζόταν τι θα ακολουθούσε.

Η καταγγελία κινητοποίησε την αστυνομία που άρχισε αμέσως έρευνα και παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε η 22χρονη. Η ιατροδικαστής βρήκε στοιχεία (εκδορές κ.α.) συμβατά με όσα υποστήριξε η νεαρή.

Σχηματίστηκε δικογραφία, ο 70χρονος οδηγήθηκε σε Ανακριτή και Εισαγγελέα Άρτας , απολογήθηκε και κρίθηκε προφυλακιστέος.

https://www.in.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα