Συγκλονίζει ο ιατροδικαστής για τα τραύματα της Γαρυφαλλιάς: Την έσερνε στα βράχια

Συγκλονίζει ο ιατροδικαστής για τα τραύματα της Γαρυφαλλιάς: Την έσερνε στα βράχια

Συγκλονίζει  η περιγραφή των ευρημάτων του ιατροδικαστή, που ανέλαβε να εξετάσει τη σορό της Γαρυφαλλιάς, μετά τη δολοφονία της από τον 30χρονο στη Φολέγανδρο. Αν και η ιατροδικαστική έκθεση δεν έχει ολοκληρωθεί, όπως σημείωσε, έχει ήδη δώσει ένα επεξηγηματικό σημείωμα στις Αρχές σχετικά με τις βασικές κακώσεις που είχε η 26χρονη.

 "Η ιατροδικαστική έκθεση δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, αυτό που δόθηκε είναι κάποιες επεξηγήσεις και ένα σημείωμα επεξηγήσεων για τις βασικές κακώσεις που είχε η θανούσα ώστε οι ανακριτικές αρχές να μπορέσουν να κάνουν το έργο τους" ανέφερε χαρακτηριστικά ο ιατροδικαστής που διενεργεί την νεκροψία στη Γαρυφαλλιά.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο Ηλίας Μπογιόκας τόνισε ότι "η 26χρονη έφερε εκδορές άνω άκρων και στην οπίσθια πλευρά του σώματος. Φέρει στο κεφάλι κακώσεις, μία κάκωση ειδικά στο μάτι την χαρακτηρίζω από "θλων όργανο", πιθανόν από γροθιά ή κάποιο χαστούκι. Έχει και στην πίσω πλευρά ένα σχίσιμο από τα βράχια, έχει και στην μπροστινή πλευρά της κεφαλής. Έχει στους γλουτούς εκδορές διαφορετικών κατευθύνσεων, που σημαίνει ότι χτύπησε σε διαφορετικές κατευθύνσεις, δηλαδή έπεσε κάτω, δεν είναι απλή πτώση είναι και σύρσιμο"."Όλες αυτές οι κακώσεις είναι εν ζωή, πριν πέσει στη θάλασσα" διευκρίνισε.

"Έχουμε εικόνα συρσίματος, διαφορετικής κατεύθυνσης μάλιστα. Έβρισκε εμπόδιο και έκανε πιο πλάγια" δήλωσε χαρακτηριστικά.

"Έπεσε στη θάλασσα είτε αναίσθητη είτε σε πλήρη ανικανότητα να κολυμπήσει η κοπέλα. Δεν ήταν σε θέση με αυτά τα τραύματα να κολυμπήσει ή να επιπλεύσει" συμπλήρωσε.

enikos