Φολέγανδρος – Κούγιας: Απόλυτα συνειδητοποιημένος ο δράστης - Βλάχος: 0 30χρονος έχει σοβαρό ψυχικό πρόβλημα

Φολέγανδρος – Κούγιας: Απόλυτα συνειδητοποιημένος ο δράστης - Βλάχος: 0 30χρονος έχει σοβαρό ψυχικό πρόβλημα

Ο κατηγορούμενος λειτούργησε με απόλυτα συνειδητοποιημένο τρόπο, τόνισε μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλοκαίρι Μαζί», ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης 26χρονης Γαρυφαλλιάς, Αλέξης Κούγιας.

Έχουμε έναν συνειδητοποιημένο δράστη, δεν μιλάμε για ακαταλόγιστο, σημείωσε ακόμα ο κ. Κούγιας, ο οποίος πρόσθεσε ότι «ο συνήγορος του 30χρονου πατά πάνω σε ένα συγκεκριμένο άρθρο για να μην εκτίσει την ποινή του στην φυλακή, αλλά σε ψυχιατρείο»
 
Έκανε λόγο για «ακραία εριστική συμπεριφορά του δράστη από την πρώτη στιγμή», ενώ τόνισε ότι είναι σημαντικό να μάθουμε «με ποιους επικοινώνησε στο διάστημα που ήταν εξαφανισμένος».

Ο Αλέξης Κούγιας αποκάλυψε ότι «η αδερφή του δράστη τηλεφώνησε στην μητέρα της κοπέλας για να συλλυπηθεί και ζήτησε συγγνώμη». 

Παράλληλα, ανέφερε πως «δεν μπορείς να λες ότι ο δράστης έχει το ακαταλόγιστο και να προκαλείς με αυτό τον τρόπο την οικογένεια της κοπέλας».

Σημαντικά, επίσης, χαρακτήρισε ο κ. Κούγιας και τα ευρήματα που ιατροδικαστή, σύμφωνα με τα οποία όπως είπε «υπάρχουν μώλωπες που σημαίνει ότι έφαγε ξύλο το κορίτσι».

 Βλάχος: 0 30χρονος έχει σοβαρό ψυχικό πρόβλημα

«Έχει σοβαρό υπόβαθρο ψυχοπαθητικής βλάβης» ο κατηγορούμενος για την δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στην Φολέγανδρο, είπε από την πλευρά του ο δικηγόρος του 30χρονου Γιάννης Βλάχος, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι Μαζί». 

«Είναι δεδομένο και μέρος της αλήθειας και είμαστε υποχρεωμένοι να συνεισφέρουμε την αλήθεια», τόνισε ο κ. Βλάχος και πρόσθεσε ότι θα οριστεί πραγματογνώμονας ώστε να διαπιστωθεί αν και πόσο επηρέασε την συμπεριφορά του 30χρονου.

Σύμφωνα με τον κ. Βλάχο, ο καθ’ ομολογία δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς «έχει σοβαρό ψυχικό πρόβλημα για το οποίο είχε δοθεί για πολλά χρόνια φαρμακευτική αγωγή, η οποία το τελευταίο διάστημα είχε διακοπεί αυτοβούλως από τον 30χρονο». 

Ο κ. Βλάχος ανέφερε ότι είναι «αμέριστη η συμπόνιια της οικογένειας του δράστη και του ίδιου προς την οικογένεια της 26χρονης» .  

Παράλληλα, ανέφερε ότι ο 30χρονος «δεν έχει συνείδηση της πράξης του. Την πρωτη φορά που τον είδα δεν μπορούσε να επικοινωνήσει, την δεύτερη φορά ήταν πιο εύκολη η επικοινωνία». 

Και πρόσθεσε: «Όταν τον ρώτησα τι έκανε 24 ώρες που κρυβόταν μετά το τραγικό συμβάν μου απάντησε: προσπαθούσα να πιάσω το νήμα των γεγονότων και πως έφτασα σε αυτό το τραγικό πράγμα. Δεν μπορούσε ο ίδιος να δώσει εξήγηση».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα