Κορονοϊός: Το μήνυμα της πρώτης 15χρονης που εμβολιάστηκε στη Θεσσαλία

Κορονοϊός: Το μήνυμα της πρώτης 15χρονης που εμβολιάστηκε στη Θεσσαλία

Το εμβόλιο είναι ένα όπλο για να μπορούμε να κυκλοφορούμε. Η 15χρονη μαθήτρια που ήταν η πρώτη που εμβολιάστηκε στη Θεσσαλία, Άρτεμις Γιαννακοπούλου, στέλνει το δικό της μήνυμα μετά τον εμβολιασμό της

Η 15χρονη τόνισε πήρε την απόφαση να κάνει το εμβόλιο ώστε να κυκλοφορεί με ασφάλεια και ελεύθερα.

«Είναι πολύ σημαντικό για εμάς τους εφήβους γιατί ο κύριος φορέα κοινωνικοποίησής μας είναι το σχολείο και οι παρέες μας, έτσι το εμβόλιο είναι ένα όπλα για να μπορούμε να κυκλοφορούμε» είπε μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ.

«Το άνοιξε κλείσε των σχολείων δεν ήταν ωφέλιμο ούτε για την εκπαίδευσή μας, ούτε για την ψυχοσωματική μας υγεία» επεσήμανε η 15χρονη Άρτεμις.   
Στη συνέχεια μάλιστα κάλεσε τους συμμαθητές της να τρέξουν να εμβολιαστούν. «Και όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμα σε μεγαλύτερες ηλικίες για να επιστρέψουμε στην κανονικότητά μας και εμείς να συνεχίσουμε την ζωή μας χτίζοντας το αύριο» είπε χαρακτηριστικά.

«Πρέπει να ακολουθούμε τους ειδικούς και τους επιστήμονες και να μην πιστεύουμε στις παραπληροφόρηση που διαχέεται στο διαδίκτυο» τόνισε και ανέφερε πόσο σημαντική είναι η τήρηση των μέτρων.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα