Κρήτη: Αιματηρό επεισόδιο - Τα ανήλικα παιδιά του στάθηκαν μπροστά στο όπλο για να σώσουν τον 37χρονο

Κρήτη: Αιματηρό επεισόδιο - Τα ανήλικα παιδιά του στάθηκαν μπροστά στο όπλο για να σώσουν τον 37χρονο

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης με το αιματηρό πιστολίδι σε ταβέρνα στις Πάνω Γούβες το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα, εκ των οποίων ένας 37χρονος κτηνοτρόφος πολύ σοβαρά. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Cretalive, απόλυτα διασταυρωμένες, στην διάρκεια του καυγά του 37χρονου Μανώλη Ψυλλάκη με τον 27χρονο αδερφό του 29χρονου βασικού κατηγορούμενου, κι ενώ οι δύο άνδρες είχαν πέσει κάτω, εμφανίστηκε με το όπλο ο 29χρονος κι άρχισε να πυροβολεί προς το μέρος τους.
Αντιλαμβανόμενα τον κίνδυνο που διέτρεχε ο πατέρας τους, τα ανήλικα παιδιά του Ψυλλάκη, αντί να προσπαθήσουν να κρυφτούν, έτρεξαν προς τον 29χρονο που κρατούσε το όπλο, στάθηκαν μπροστά του και προσπάθησαν να τον αποτρέψουν από το να συνεχίσει τους πυροβολισμούς. 
Εκείνος ωστόσο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, δεν πτοήθηκε από την ενέργεια των ανήλικων και προσπερνώντας τους, εξακολούθησε να ρίχνει. 

Αλλά και η σύζυγος του 37χρονου κτηνοτρόφου, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του Cretalive, όταν είδε τον άντρα της πεσμένο κάτω και αιμόφυρτο, έπεσε πάνω του, προκειμένου να δημιουργήσει προστατευτική ασπίδα με το σώμα της. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η γυναίκα να τραυματιστεί στο χέρι. 

 "Αν δεν αποδοθεί η δικαιοσύνη θα κάνουμε τα ίδια"

Οργισμένοι εμφανίστηκαν οι συγγενείς του 37χρονου, έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, όπου - όπως γράψαμε νωρίτερα - οδηγήθηκαν το πρωί της Παρασκευής, δύο από τους κατηγορούμενους για το αιματηρό περιστατικό. 

"Έχουμε εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη, ωστόσο αν δεν αποδοθεί θα κάνουμε τα ίδια" ανέφεραν χαρακτηριστικά σε δηλώσεις τους. 

cretalive

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO