Γλυκά Νερά: Ψάχνουν το κίνητρο της δολοφονίας στα τηλέφωνα, τα ταξίδια και τους τραπεζικούς λογαριασμούς

Το πραγματικό κίνητρο της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά αναζητούν οι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες. Κι αυτό γιατί δεν έχουν πειστεί ότι ο 33χρονος πιλότος σκότωσε τη σύζυγό του εν βρασμώ ψυχής, αλλά κρύβεται κάτι άλλο.

Για τον λόγο αυτό εκτιμούν πως οι τηλεφωνικές του επαφές και μάλιστα σε βάθος μερικών μηνών θα αποκαλύψουν το μυστικό του και θα οδηγήσουν στη λύση του μυστηρίου.

 Σύμφωνα με την εφημερίδα Real News οι δικαστικές και οι αστυνομικές Αρχές αναμένουν με ενδιαφέρον τα αποτελέσματα από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της Καρολάιν για να διαπιστώσουν τις επαφές του, αλλά και τις κλήσεις του προς συγκεκριμένα πρόσωπα.

Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου έχει ζητηθεί να καλύπτει ένα διάστημα έξι μηνών πριν από τη δολοφονία της 20χρονης. Όταν οι αξιωματικοί πάρουν στα χέρια τους αυτά τα στοιχεία θα βάλουν στο μικροσκόπιο τις μη επαρκώς δικαιολογημένες επαφές, τα μηνύματα, αλλά και τις τηλεφωνικές κλήσεις του 33χρονου.

Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με τη RealNews, στα χέρια των Αρχών θα περιέλθουν σύντομα τα στοιχεία που έχουν ζητηθεί από την εταιρεία στην οποία εργαζόταν ο 33χρονος πιλότος, προκειμένου οι ερευνητές να έχουν γνώση των ταξιδιών που πραγματοποιούσε με τα ελικόπτερα της εταιρείας στο πλαίσιο της εργασίας του.

Ίσως και από εκεί να προκύψουν διάφορες «περίεργες» επαφές, που ενδέχεται να έπαιξαν σημαντικό ρόλο στις μετέπειτα ενέργειες του πιλότου.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τον Alpha, στις 15 Ιουλίου που επιστρέφει ο εισαγγελέας που έχει αναλάβει την υπόθεση, θα βρει στο γραφείο του τα αποτελέσματα της άρσης του τραπεζικού λογαριασμού του πιλότου.

«Αυτό γίνεται προκειμένου να δει τις κινήσεις των χρημάτων που έχουν γίνει σε όλες τις τράπεζες που είχε καταθέσεις ο πιλότος, γιατί η οικογένεια της Καρολάιν δεν πείθεται ότι το κίνητρο είναι αυτό που επικαλείται εκείνος», όπως μετέδωσε ο Alpha.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα