Antonio Banderas: Η σκηνή στη Θεσσαλονίκη που θύμιζε Μαϊάμι

Antonio Banderas: Η σκηνή στη Θεσσαλονίκη που θύμιζε Μαϊάμι

Πυρετωδώς συνεχίστηκαν και χθες τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Αντόνιο Μπαντέρας. Χθες λίγο μετά 3 το μεσημέρι έφτασε στην οδό της Εθνικής Αμύνης με ένα μαύρο τζιπ, ο Ισπανός σταρ, Αντόνιο Μπαντέρας, για τα γυρίσματα της ταινίας «The Enforcer».
Από νωρίς το πρωί είχαν γίνει όλες οι προετοιμασίες, ώστε να είναι έτοιμα την στιγμή που θα φτάσει στο σημείο ο γνωστός ηθοποιός.

Αμερικανικές σημαίες, οχήματα, πινακίδες και ζωντανοί φοίνικες και διάφορα φυτά, έδωσαν τον αέρα του… «Θεσσαλονικιώτικου Μαϊάμι» και όλα ήταν έτοιμα για γύρισμα.

Οι βοηθητικοί ηθοποιοί ήταν αφοσιωμένοι και κατάλληλα ντυμένοι, ώστε να δίνουν μια γεύση από τη Φλόριντα, και να βγει σωστά η σκηνή του Χολιγουντιανού σταρ.

Όπως φαίνεται στο βίντεο του ThessToday.gr, ο Αντόνιο Μπαντέρας κατεβαίνει από τα σκαλιά της γκαλερί έργων τέχνης κρατώντας έναν πίνακα, και διασχίζει τον δρόμο προβληματισμένος, προκειμένου να φτάσει στο επιβλητικό barracuda το οποίο είναι σταθμευμένο απέναντί του. Ένας άνδρας με άσπρη μπλούζα τον πλησιάζει, ο πρωταγωνιστής τον αγνοεί και καθώς διασχίζει τον δρόμο, ένα ταξί πάει να τον πατήσει αλλά καταφέρνει να σταματήσει την κατάλληλη στιγμή.

Στη συνέχεια ο Ισπανός ηθοποιός, συνεχίζει την πορεία του και μπαίνει μέσα στο αυτοκίνητο στην θέση του οδηγού, προσπαθεί να το βάλει μπρος, αλλά μάταια. Φαίνεται αγανακτισμένος και καταλαβαίνει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα, και την ίδια ώρα ο ίδιος άνδρας του χτυπάει το τζάμι.

e-radio

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα