Κρήτη: Δεν ήταν οικιακή βοηθός και δεν σκόπευε να ντυθεί νύφη – Σάλος για τη γυναίκα αράχνη

Κρήτη: Δεν ήταν οικιακή βοηθός και δεν σκόπευε να ντυθεί νύφη – Σάλος για τη γυναίκα αράχνη

Η γυναίκα είχε βρει στην Κρήτη τη συνταγή της εξαπάτησης. Ο,τι ήθελε ο υποψήφιος πελάτης. Πάντα με τα νερά του, με απώτερο στόχο τα χρήματα. Οι αποκαλύψεις για τη δράση της, προκαλούν αίσθηση…

 
Άλλοτε εμφανιζόταν ως νύφη και άλλοτε ως οικιακή βοηθός «ψαρεύοντας» θύματα σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και φαίνεται ότι είχε τον τρόπο να πείθει τους παθόντες αφού συνολικά κατάφερε να «ξαφρίσει» 3.600 ευρώ.

Ο λόγος για την 51χρονη η οποία είχε «χτυπήσει» 3 φορές εξαπατώντας τα θύματά της τον Ιανουάριο, ωστόσο η υπόθεση εξιχνιάστηκε τώρα από την Αστυνομία. Σύμφωνα με το neakriti.gr, στη μία περίπτωση στο δήμο Αρχανών – Αστερουσίων κατάφερε να εξαπατήσει ηλικιωμένο που μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης, ζητούσε οικιακή βοηθό.


Η 51χρονη κατάφερε να πείσει τον 83χρονο να της στείλει 1.600 ευρώ για δήθεν έξοδα μεταφοράς της, ωστόσο τα χρήματα έκαναν «φτερά».

Όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια η 51χρονη ήταν «πίσω» από δύο ακόμα περιπτώσεις απάτης: στη μια άνδρας ζητούσε σύντροφο και στην άλλη οικιακή βοηθό, αποσπώντας συνολικά 2.000 ακόμα ευρώ από τα θύματά της. Η υπόθεση εξιχνιάστηκε αλλά η 51χρονη παραμένει άφαντη.

https://www.newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα