Τρίκαλα: Ηλικιωμένος μήνυσε τραπεζικό υπάλληλο ότι του υπεξαίρεσε 500.000 ευρώ

Τρίκαλα: Ηλικιωμένος  μήνυσε τραπεζικό υπάλληλο ότι του υπεξαίρεσε 500.000 ευρώ

Ενας 91χρονος, μήνησε  πρώην υπαλλήλο υποκαταστήματος τράπεζας στα Τρίκαλα, κατηγορώντας τον ότι του υπεξαίρεσε 500.000 ευρώ από τον λογαριασμό του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του trikalavoice.gr ένας 91χρονος μήνυσε πρώην τραπεζικό υπάλληλο, υποκαταστήματος τράπεζας των Τρικάλων, τον οποίο κατηγορεί ότι αρχικά τον έπεισε να μεταφέρει το ποσό των 500.000 ευρώ σε ελβετική τράπεζα και στη συνέχεια του υφάρπαξε τους κωδικούς του ebanking και μετέφερε τα χρήματα σε επενδυτική τράπεζα της Μεγάλης Βρετανίας εν αγνοία του.

Όπως ο ίδιος αναφέρει στη μήνυσή του τα χρήματα που είχε αποταμιεύσει στην τράπεζα ήταν «οι κόποι μιας ζωής στην ξενιτιά», καθώς εργάζονταν για δεκαετίες στην Αμερική.

 Ο ίδιος υποστηρίζει ότι είχε αναπτύξει σχέση εμπιστοσύνης με τον άνθρωπο που μηνύει σήμερα και όταν το 2017-‘18 του εξέφρασε τις ανησυχίες του, καθώς εξακολουθούσαν τα capital controls πείστηκε για τη μεταφορά των χρημάτων στην Ελβετία. Δηλώνει, δε, άγνοια για τη μετέπειτα μεταφορά τους σε τράπεζα της Μεγάλης Βρετανίας.

Ο πρώην τραπεζικός υπάλληλος φέρεται να αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδει ο 91χρονος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα