Φωτογραφία της σπασμένης πόρτας που ο δολοφόνος της Καρολάιν είχε στείλει για επισκευή

Φωτογραφία ντοκουμέντο από τη σπασμένη πόρτα της μεζονέτας στα Γλυκά Νερά αποκαλύπτει πως δεν πρόκειται για την πόρτα του μπάνιου, όπως είχε ισχυριστεί ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν, αλλά για την πόρτα του δωματίου της σοφίτας, όπου άφησε την τελευταία της πνοή η 20χρονη.

Πρόκειται για την πόρτα που ο 33χρονος συζυγοκτόνος είχε μεταφέρει σε μαραγκό για να την φτιάξει λέγοντας πως είναι η πόρτα του μπάνιου και ότι την είχε σπάσει όταν είχε διαπιστώσει ότι το μωρό είχε κλειδωθεί μέσα.

Ο μαραγκός που κλήθηκε από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να φτιάξει την πόρτα περιγράφει ότι η πόρτα ήταν χτυπημένη με κάτι μεγάλο όπως με ένα σφυρί.  

«Η πόρτα στη φωτογραφία είναι όπως του την έδωσα. Μου την έφερε μετά τον Γενάρη. Είναι μια καλή μεσόπορτα είναι κατασκευασμένη από ξυλουργό, δεν είναι ‘χάρτινη’ πόρτα, του εμπορίου. Με μια κλωτσιά δεν γίνεται έτσι. Όταν κλειστούνε στο μπάνιο μου φέρνουν τέτοιες πόρτες, γιατί τις χτυπάνε, τις κλωτσάνε για να ανοίξουν γιατί μπορεί να έχει κλειδωθεί κάποιος, να έχει σπάσει το κλειδί κ.λ.π Έχει χτυπηθεί η πόρτα για να ανοίξει. Είναι χτυπημένη με κάτι, δεν είναι με σίδερο, υπάρχει περίπτωση να είναι με το χέρι ή με κάτι μεγάλο και με σφυρί μπορεί να γίνει. Όταν μου την έφερε μου είπε ότι “κλείστηκε μέσα το παιδί στο μπάνιο και αναγκάστηκα να την σπάσω για να βγάλω το παιδί έξω”. Δεν μου την άφησε να την βάψω γιατί ήταν παραπάνω το κοστολόγιο», ανέφερε ο μαραγκός.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα