Πετράλωνα: Συνελήφθη ο βιαστής της καθαρίστριας – Παρίστανε τον επαίτη

Πετράλωνα: Συνελήφθη ο βιαστής της καθαρίστριας – Παρίστανε τον επαίτη

Συνελήφθη χθες το βράδυ ο 35χρονος από την Βουλγαρία που κατηγορείται για τον βιασμό και τον ξυλοδαρμό της 50χρονης καθαρίστριας στα Πετράλωνα το προηγούμενο Σάββατο
Ειδικότερα, ελεύθερος βρισκόταν μέχρι χθες βράδυ ο 35χρονος ο οποίος είχε βιάσει, κακοποιήσει και κρατήσει αιχμάλωτη μια 50χρονη γυναίκα μέσα στο διαμέρισμά του στα Πετράλωνα.

Ο 35χρονος προσπαθούσε να περάσει απαρατήρητος ως δήθεν επαίτης για να μην συλληφθεί από τις ελληνικές Αρχές μετά τα όσα αποκαλύφθηκαν ότι είχε προκαλέσει μέσα στο διαμέρισμά του για ώρες στην 50χρονη γυναίκα.

Ο βιαστής κρυβόταν σε… κοινή θέα, παριστάνοντας τον επαίτη σε πάρκο της Νέας Φιλαδέλφειας και εκεί τον έπιασαν οι αστυνομικοί Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, σε συνεργασία με την ΟΠΚΕ το βράδυ της Τρίτης.

Η αστυνομία έφτασε στη σύλληψη του 35χρονου από τη Βουλγαρία ύστερα από πληροφορία πως τον βοηθούσε να κρυφτεί ένας ομοεθνής του. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον δεύτερο, τον παρακολούθησαν κι έτσι έφτασαν στη σύλληψη του 35χρονου.

Ο δράστης του βιασμού της 50χρονης στα Πετράλωνα αντιστάθηκε της σύλληψης, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Μαζί με τον 35χρονο, συνελήφθησαν και δύο ακόμα άτομα, τα οποία τον βοηθούσαν όλες αυτές τις ημέρες. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν το απόγευμα στον ανακριτή. Σοκαριστικό είναι ότι ο 35χρονος αρνείται όλες τις πράξεις του σε βάρος της 50χρ0νης καθαρίστριας.

megatv

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα