Ερωτήματα πίσω από την αυτοκτονία του επιχειρηματία Σταύρου Δογιάκη - Το σημείωμα και το κουτί

Ερωτήματα πίσω από την αυτοκτονία του επιχειρηματία Σταύρου Δογιάκη - Το σημείωμα και το κουτί

Εν αναμονή του πορίσματος της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα ρίξει φως στον θάνατο του Σταύρου Δογιάκη, καθώς πληθαίνουν τα ερωτήματα πίσω από την αυτοκτονία του.

Ο αδερφός του Σταύρου Δογιάκη κατέθεσε στην αστυνομία ότι ο 53χρονος, μετά από δεκαετίες στην ταβέρνα «Κρητικός», αποχώρησε μεταβιβάζοντας το μερίδιο του στον αδερφό του, έναντι του ποσού των 650.000 ευρώ.
 
Ο Σταύρος Δογιάκης φαίνεται πως θα έφτιαχνε μια νέα επιχείρηση εστίασης στη λεωφόρο Μεσογείων, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε προκύψει και ένα ζήτημα με μια μεγάλη πληρωμή.

Ο Σταύρος Δογιάκης έγραψε ένα σημείωμα λίγων λέξεων που ανέφερε ότι τα αφήνει όλα στον αδερφό του. 

Δίπλα στο σημείωμα υπήρχε ένα κουτί με χρήματα, τα οποία κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς για να γίνει η καταμέτρηση και να προσδιοριστεί το ακριβές ποσό.

 Αυτά τα νέα δεδομένα έχουν μπει στο μικροσκόπιο της Ασφάλειας προκειμένου να διαπιστωθεί τι ήταν αυτό που οδήγησε τον επιχειρηματία στο να βάλει τέλος στη ζωή του.

Λίγες ώρες πριν ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική εξέταση, τα πρώτα στοιχεία της Αστυνομίας αποκαλύπτουν νέα δεδομένα για τις τελευταίες στιγμές του Δογιάκη. Ο 53χρονος φαίνεται πως προσπάθησε να αυτοκτονήσει αρχικά πυροβολώντας τον εαυτό του στην καρδιά. Όμως, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την πράξη του καθώς η πρώτη σφαίρα προκάλεσε διαμπερές τραύμα και δεν βρήκε στόχο με αποτέλεσμα να επιχειρήσει και δεύτερη φορά, ακουμπώντας το πιστόλι στον κρόταφο και πατώντας τη σκανδάλη.

Λίγες ώρες πριν ανηφορίσει με το ασημένιο Smart στον Υμηττό, στη θέση Άη Γιάννης, ο Δογιάκης βρέθηκε στο Μαρούσι. Οι κεραίες πιάνουν εκεί το τελευταίο στίγμα του κινητού του, πριν το απενεργοποιήσει για να σβήσει τα ίχνη του στο δάσος.

Η αστυνομία διερευνά αν συναντήθηκε εκεί με κάποιον, ενώ το εννιάρι πιστόλι που χρησιμοποίησε ο αυτόχειρας έχει ήδη σταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για να εξεταστεί