Κολωνός: Σοβαρά τραυματισμένη μια 15χρονη – Στον εισαγγελέα τρεις ανήλικες

Κολωνός: Σοβαρά τραυματισμένη μια 15χρονη – Στον εισαγγελέα τρεις ανήλικες

17χρονη μαχαίρωσε με σουγιά ένα 15χρονη μαθήτρια εξαιτίας ερωτικής αντιζηλίας! Το κορίτσι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και όπως λένε οι γιατροί ζε από θαύμα. Στο ματωμένο σκηνικό του τρόμου μετείχαν συνολικά 7 ανήλικα κορίτσια
Σε αυτό το πάρκο στον Κολωνό, δίπλα σε γυμνάσιο, έγινε η συμπλοκή με μαχαιρώματα ανάμεσα σε 7 ανήλικα κορίτσια. Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί σοβαρά 15χρονη μαθήτρια η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Όπως λένε οι γιατροί, για λίγα χιλιοστά δεν έχασε τη ζωή της, αφού εάν η 16χρονη της είχε καρφώσει τον σουγιά λίγο πιο δίπλα στην κοιλιά, δεν θα τα είχε καταφέρει…

– Μόλις είχα γυρίσει απο την δουλειά 6 ώρα πρέπει να ήταν ..
– μαχαιρωθήκανε , μια κοπέλα
– το άκουσα δεν φαίνεται απο δώ

Το αιματηρό επεισόδιο έγινε λίγο μετά τις έξι χθες το απόγευμα στον Κολωνό. Τα κορίτσια τσακώθηκαν, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρχε ερωτική αντιζηλία ανάμεσα σε δύο από τις εμπλεκόμενες στον καυγά.

Το κοριτσάκι μετά τις μαχαιριές που δέχθηκε στην κοιλιά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο οπού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται εκτος κινδύνου, ενώ σε βάρος της 16χρονης, σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Το μεσημέρι η ανήλικη μαζί με δύο ακόμη φίλες της οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα