Φθιώτιδα: Στο νοσοκομείο 35χρονη μητέρα μετά το εμβόλιο της Johnson & Johnson

Φθιώτιδα: Στο νοσοκομείο 35χρονη μητέρα μετά το εμβόλιο της Johnson & Johnson

Με μούδιασμα στα χέρια και πόνο στο στήθος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας, μετά το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson, 35χρονη μητέρα τριών παιδιών.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η γυναίκα έκανε το εμβόλιο στις 11:15 το πρωί του Σαββάτου.

Στις 4:00 το μεσημέρι, παρουσίασε έντονο πονοκέφαλο και πυρετό και τέσσερις ώρες αργότερα άρχισε να έχει μούδιασμα στα χέρια μέχρι τους καρπούς, ενώ λίγο αργότερα το μούδιασμα έφτασε μέχρι τους ώμους. Αντιμετώπισε μάλιστα και πρόβλημα στην αναπνοή.

«Δεν μπορούσε να πάρει ανάσα και είχε έντονο πόνο στο στήθος. Γι’ αυτό στις 9:30΄ τη μετέφερα στο ΚΥ  Στυλίδας όπου της έβαλαν οξυγόνο και την ετοίμασαν για να τη μεταφέρουν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λαμίας. Εκεί της έκαναν εξετάσεις και στις 2:30΄ τα ξημερώματα μας είπαν να επιστρέψουμε στο σπίτι….», δήλωσε ο σύζυγός της στο LamiaReport. 

Η 35χρονη τώρα βρίσκεται στο σπίτι της με έντονο πονοκέφαλο και αδιαθεσία στο στομάχι, ενώ όπως της είπαν οι γιατροί του νοσοκομείου θεωρούν ως πιθανότερη αιτία των συμπτωμάτων της 35χρονης το άγχος. 

Ο σύζυγός της ωστόσο υποστηρίζει ότι η γυναίκα του δεν ήταν καθόλου αγχωμένη με το εμβόλιο, σε αντίθεση με τον ίδιο που και αγχωμένος ήταν και δεν παρουσίασε καμία παρενέργεια ή κάποιο σύμπτωμα.

Επίσης αναρωτιέται αν θα έπρεπε προληπτικά να κρατήσουν τη σύζυγό του στο νοσοκομείο Λαμίας έστω για ένα 24ωρο για παρακολούθηση.