Πανελλήνιες 2021 - ΕΠΑΛ: Φυσιολογία ΙΙ. Θέματα και απαντήσεις

Πανελλήνιες 2021 - ΕΠΑΛ: Φυσιολογία ΙΙ. Θέματα και απαντήσεις

Συνέχεια σήμερα Σάββατο 19 Ιουνίου για τους μαθητές των  Επαγγελματικών λυκείων με τέσσερα μαθήματα. Φυσιολογία ΙΙ,  Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ), Δίκτυα Υπολογιστών και  Αρχές Βιολογικής Γεωργίας

Το madata θα ενημερώσει όπως κάθε χρόνο με συνέπεια για τα θέματα και τις απαντήσεις

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα

Οι μαθητές όλες αυτές τις ημέρες και όσο διαρκούν οι εξετάσεις θα προσέρχονται στις αίθουσες με τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό (μάσκες, αποστάσεις και ατομική υγειινή) και έχοντας δηλώσει το αποτέλεσμα των self test.

Η ώρα έναρξης της εξέτασης έχει οριστεί στις 8:30 π.μ. και οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες μέχρι τις 8.00 π.μ.. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες, εκτός από το μάθημα ειδικότητας -Αρχιτεκτονικό Σχέδιο- για το οποίο η διάρκεια εξέτασης είναι τέσσερις ώρες.

Οι μαθητές των ΕΠΑΛ θα επανέλθουν την Τετάρτη 23 Ιουνίου για να εξεταστούν στα μαθήματα: Ηλεκτροτεχνία 2, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Ναυτικό Δίκαιο-Διεθνείς Κανονισμοί στη Ναυτιλία-Εφαρμογές και Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης.


Για τους μαθητές των Γενικών λυκείων, απομένει μία και μόνη μέρα για να ολοκληρώσουν τις εξετάσεις. Την Τρίτη 22 Ιουνίου θα προσέλθουν για τελευταία φορά στα εξεταστικά κέντρα προκειμένου να εξεταστούν στην Ιστορία (όσοι έχουν επιλέξει Ανθρωπιστικές σπουδές) στη Φυσική και την Οικονομία (όσοι έχουν επιλέξει Θετικές σπουδές, Σπουδές Υγείας ή Σπουδές Οικονομίας και Πληροφορικής).

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα