Δήμητρα της Λέσβου: Η σορός της έχει ταφεί - Έφυγε άδικα

Δήμητρα της Λέσβου: Η σορός της έχει ταφεί - Έφυγε άδικα

Ταυτοποιήθηκε μετά από δύο μήνες η σορός της Δημήτρη Καλογιάννη, η οποία ήταν θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη. Το τροχαίο δυστύχημα έγινε στις 9 Απριλίου και από τότε κανείς δεν ήξερε σε ποιον ανήκε. Στις 6 Απριλίου, είχε φύγει από το Δρομοκαΐτειο, όπου νοσηλευόταν.

Όπως είπε η δικηγόρος της οικογένειας της «Δήμητρας της Λέσβου» -όπως ήταν γνωστή- η τροχαία έχει βρει τον οδηγό που ενεπλάκη στο δυστύχημα. Σύμφωνα με την ίδια η σορός της Δήμητρας έχει ταφεί. «Ευτυχώς βρίσκεται σε ατομικό τάφο και η οικογένεια μπορεί να τον βρει» είπε.

«Επειδή αυτός ο άνθρωπος έχει ταλαιπωρηθεί πολύ, δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κάποια απόφαση εκταφής» σημείωσε η δικηγόρος. Αυτό που θέλει η οικογένεια είναι να υπάρξει ένα μνήμα εκεί που βρίσκεται ο άνθρωπός τους καθώς όπως ήταν γνωστό η ίδια αγαπούσε πολύ τον Θεό.

Η ταυτοποίηση της σορού έγινε χθες, Δευτέρα, από δακτυλικά αποτυπώματα που πήραν από τον δείκτη του δεξιού της χεριού. Ωστόσο πολλά ερωτήματα μένουν αναπάντητα όπως γιατί καθυστέρησε τόσο πολύ η ταυτοποίηση και το εάν η «Δήμητρα της Λέσβου» μεταφέρθηκε τραυματισμένη ή νεκρή στο Τζάνειο Νοσοκομείο.
 
 Αδερφός Δημήτρη: «Έφυγε άδικα»
«Δεν πήραν ούτε αποτυπώματα ούτε τίποτα [..] Τον πέταξαν στο ψυγείο» λέει ο αδερφός της Δημήτρη Καλογιάννη. «Μας πόνεσε γιατί τον αφήσαμε για να γιατρευτεί και τον άφησαν να φύγει. Έφυγε άδικα» πρόσθεσε.«Ο κόσμος είδε ότι ο αδερφός μου ήταν καλός και αγαθός. Λυπηθήκαμε όλοι».

Όπως είπε, επειδή ο αδερφός του ανέβαινε και κατέβαινε τον δρόμο, σκέφτεται αν θα τον δει να περάσει.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα