Κρήτη: Τους έπιασαν να παραλαμβάνουν δέμα με ηρωίνη – 4 συλλήψεις

Κρήτη: Τους έπιασαν να παραλαμβάνουν δέμα με ηρωίνη – 4 συλλήψεις

Συνελήφθησαν τέσσερις Έλληνες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, στο Ηράκλειο και κατασχέθηκαν 208 γραμμάρια ηρωίνης και 500 ml μεθαδόνης.

 
Οι συλλήψεις έγιναν χθες (9/6), μετά από αξιοποίηση στοιχείων και αστυνομική επιχείρηση.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκαν δύο Έλληνες να παραλαμβάνουν δέμα από μεταφορική εταιρεία στο Ρέθυμνο και σε έλεγχο που ακολούθησε, βρέθηκε και κατασχέθηκε μια συσκευασία με 208 γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή βράχου και 500 ml μεθαδόνης. Και οι δύο βρέθηκαν με χειροπέδες.


Στη συνέχεια, εντοπίστηκε και συνελήφθη σε περιοχή του Δήμου Φαιστού ακόμα ένα άτομο που, όπως προέκυψε, ήταν ο παραλήπτης του εν λόγω δέματος.

 Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου προέκυψε η εμπλοκή ακόμα ενός ατόμου στη μεταφορά των ναρκωτικών, που εντοπίστηκε και συνελήφθη στο Ηράκλειο. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 6 ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν έφερε την απαιτούμενη από το νόμο ιατρική συνταγή, το χρηματικό ποσό των 260 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες και κινητό τηλέφωνο.

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης αστυνομικής προανάκρισης, προέκυψε ότι ο εν λόγω άνδρας, λειτουργούσε κατ΄εντολή έτερου άνδρα, ο οποίος είναι έγκλειστος σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Η προανάκριση γίνεται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα