Πάρτι με VIP καλεσμένους και είσοδο 1.300 ευρώ στη Μύκονο

Πάρτι με VIP καλεσμένους και είσοδο 1.300 ευρώ στη Μύκονο

Πριβέ πάρτι για εκλεκτούς, με ιδιωτικές πτήσεις προς το νησί των Ανέμων, πολυτελείς λιμουζίνες και διαμονή σε σουίτες πεντάστερων ξενοδοχείων.
Η αρχική πρόσκληση για το επόμενο μεγάλο πριβέ πάρτι σε βίλα, διάρκειας 4 ημερών, ήταν μέχρι και πριν από λίγες ώρες για τις 10 Ιουνίου. Οι καλεσμένοι φθάνουν στο νησί με ιδιωτικές πτήσεις.

Το κοστος συμμετοχής ειναι 1.299 ευρώ, η διαμονή τους θα είναι σε σουίτες πεντάστερων ξενοδοχείων, ενώ στην κονσόλα της μουσικής θα είναι dj διεθνούς φήμης με ιδιαίτερα υψηλό κασέ και η μεταφορά τους στις βίλες με vip βαν και λιμουζίνες.

Όμως, η δημοσιοποίηση του κορωνοπάρτι, φαίνεται πως άλλαξε τα σχέδια των διοργανωτών ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται στη νέα αφίσα που ανήρτησαν, με νέα ημερομηνία μες τον Ιούλιο.

Μυστική η τοποθεσία μέχρι την τελευταία στιγμή
Για να γίνει ένα τέτοιο πάρτι πρέπει να μην διαρρεύσει μέχρι την τελευταία στιγμή η τοποθεσία, ο ενδιαφερόμενος πρέπει να αφήσει το κινητό του στην είσοδο και να πληρώσει τα πάντα με μετρητά. Κι όλα αυτά, αρκεί να συμπληρώσει μια φόρμα για να λάβει τον προσωπικό κωδικό.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα