Αγία Μαρίνα: Εφιαλτικές στιγμές για την 26χρονη - Συγκλονιστική η μαρτυρία της

Αγία Μαρίνα: Εφιαλτικές στιγμές για την 26χρονη - Συγκλονιστική η μαρτυρία της

Σε εφιάλτη μετατράπηκε ένα καλοκαιρινό απογευματικό μπάνιο σε μια απο τις πιο πολυσύχναστες παραλίες της Αττικής για μια 26χρονη γυναίκα. Μόλις για 5 λεπτά την άφησε μόνη της ο σύζυγός της και δέχθηκε επίθεση από 6 άνδρες που την περικύκλωσαν και της έσκισαν τα ρούχα. Όλα όσα συνέβαιναν μάλιστα τα κατέγραφαν με κινητό και τα μετέδιδαν live. Η νεαρή γυνάικα μιλα αποκλειστικά στο MEGA.

«Είχε παγώσει ο χρόνος και πραγματικά δεν καταλάβαινα τι γινόταν καθόλου…»

Σε εφιάλτη μετατράπηκε το κυριακάτικο μπάνιο μιας 26χρονης με τον σύζυγο της στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου που δέχτηκε επίθεση από ομάδα έξι ανδρών από το Πακιστάν.

«Περίμενα στο πάρκινγκ της παράλιας έκανε πέντε λεπτά ουσιαστικά ο άντρας μου να πάει μέχρι το ψιλικατζίδικο να πάρει κάποια πράγματα και μέχρι να γυρίσει είχα γυρισμένη την πλάτη μου εγώ προς την παραλία και ακούω κάποιους να φωνάζουν, να γελάνε και τελοσπάντων με μία έννοια να κοροϊδεύουν ακριβώς από πίσω μου. Γύρισα και αυτό που αντίκρισα ήταν κάποιους να βγάζουν βίντεο προς τα εμένα φυσικά στραμμένο το κινητό και αναρωτήθηκα για ποιο λόγο με βγάζουν βίντεο.»

Το θράσος τους ξεπέρασε κάθε όριο όταν όρμησαν στην 26χρονη σκίζοντας την μπλούζα της μεταδίδοντας μάλιστα την επίθεση σε απευθείας μετάδοση στο διαδίκτυο από το κινητό τους τηλέφωνο.

«Απάντησαν κάτι σε μια γλώσσα που εγώ δεν γνωρίζω και συνέχισαν να με βγάζουν βίντεο. Εξαγριώθηκαν που τους ρώτησα γιατί με βγάζουν βίντεο. Ήρθαν πολύ κοντά μου και οι έξι και συνέχισαν να φωνάζουν και να λένε διαφορά πράγματα στη δική τους γλώσσα. Οπότε άρχισα να φωνάζω και επειδή άρχισα να φωνάζω προφανώς νευρίασαν και μου έσκισαν την μπλούζα».

«ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ»

Δεν ξέρω τι άλλο θα έκαναν δήλωσε τρομοκρατημένη η 26χρονη.

«Δεν έχω ιδέα ποιοι είναι. Κανένας μας δεν ξέρει ποιος είναι. Πιστεύω ότι εάν δεν ήταν εκεί άντρας μου προφανώς θα έκαναν και κάτι ακόμα γιατί οι διαθέσεις τους ήταν άγριες.
Νομίζω ότι δεν έχω νιώσει πιο άσχημα στην ζωή μου όλη. Γιατί νιώθεις ανήμπορος στην κατάσταση με έξι άτομα γύρω σου απλά να βλέπεις ότι … δεν ξέρεις τι πρόκειται να γίνει την επόμενη στιγμή.»

Αυτό που προκαλεί τεράστιο προβληματισμό είναι το γεγονός πως πάρα ότι στο σημείο βρισκόταν αρκετοί λουόμενοι κάνεις δεν βοήθησε ούτε την 26χρονη ούτε τον σύζυγο της.

«Μέσα σε όλο αυτό, επιτρέψτε μου να αναφέρω ότι ένας άνθρωπος δεν βρέθηκε να κάνει οτιδήποτε για όλο αυτό.»

-Είχε κόσμο η παραλία;
Η παραλία ήταν γεμάτη.
-Και δεν πλησίασε κάνεις να βοηθήσει;
Δεν πλησίασε κανένας να με βοηθήσει. Ήμουν τυχερή που είχα τον άντρα μου εκεί, που ήρθε γρηγορά, ουσιαστικά τρέχοντας για να με βοηθήσει. Τα έβαλε με έξι άτομα και δεν ήρθε ένας άνθρωπος να πάρει το μέρος μας.

Η 26χρονη νιώθει τυχερή που στο σημείο βρισκόταν ο σύζυγος της που την έσωσε από την ομάδα των έξι Πακιστανών

Η δικαιοσύνη να πράξει δεν έχω να πω κάτι άλλο. Αυτό που έχω να πω είναι να προσέχουν οι κοπέλες έξω γιατί είμαι τυχερή που ήταν ο άντρας μου εκεί. Δεν ξέρω καθόλου γιατί είχε παγώσει ο χρόνος και πραγματικά δεν καταλάβαινα τι γινόταν καθόλου.

Από την αστυνομία γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό των υπολοίπων τεσσάρων δραστών.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα