Της νύχτας τα καμώματα: Κορονοπάρτι με 3.000 άτομα στο ΑΠΘ

Της νύχτας τα καμώματα: Κορονοπάρτι με 3.000 άτομα στο ΑΠΘ

Κάθε όριο έχει ξεπεράσει η κατάσταση στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.
Το βράδυ του Σαββάτου διοργανώθηκε το πολυπληθέστερο πάρτι που έχει οργανωθεί μέχρι τώρα με 3.000 ο ένας πάνω στον άλλο, χωρίς μάσκα ούτε για δείγμα.

Ειδικότερα, μόλις το ρολόι σημάνει 12:30 οι νέοι φεύγουν από τα μαγαζιά και καταλήγουν στο Αριστοτέλειο, που έχει μετατραπεί από Πανεπιστήμιο σε ένα απέραντο χώρο για πάρτι. Μπύρες και άλλα ποτά αγοράζονται κατά εκατοντάδες από τα γειτονικά περίπτερα.

Ασθενείς που νοσηλεύονται στο ΑΧΕΠΑ μάταια τηλεφωνούν στην αστυνομία. Ελάχιστοι είναι πλέον εκείνοι που έστω και μια φορά δεν έχουν περάσει απο τα πάρτι του Αριστοτελείου.

Της νύχτας τα καμώματα στην περίπτωση του Αριστοτελείου τα βλέπει η μέρα και κλαίει. Σκουπίδια παντού και τα απομεινάρια του ξέφρενου, απαγορευμένου πάρτι εν μέσω πανδημίας.

Παρά τις 3 εισαγγελικές παρεμβάσεις για τα κορονοπάρτυ οι νέοι συνεχίζουν να έρχονται διασχίζουν… και μπαίνουν στην πλατεία Χημείου και στη Φιλοσοφική.

«Κορονοπάρτι» στην Ευκαρπία με γνωστό ράπερ 

Εκτός από το κορονοπάρτι στο ΑΠΘ, μεγάλο υπαίθριο πάρτι διοργανώθηκε σε δημόσιο χώρο στην Ευκαρπία παρουσία γνωστού ράπερ.

Εκατοντάδες κόσμου συναντήθηκαν σε ένα «κρυφό» σημείο που δεν αποκάλυπταν οι διοργανωτές μέχρι τελευταία στιγμή και όποιος ήθελε να πάει λάμβανε οδηγίες στον χάρτη από το instagram.

Στο σημείο είχαν στηθεί φωτορυθμικά και ηχητικές εγκαταστάσεις. Σε αυτό το πάρτι συμμετείχε και γνωστός ράπερ, οποίος πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα