Ο Γάλλος χορευτής ήταν ζωντανός για μέρες μέσα στη δεξαμενή ‑ Συγκλονίζουν όσα έγραψε

Ο Γάλλος χορευτής ήταν ζωντανός για μέρες μέσα στη δεξαμενή ‑ Συγκλονίζουν όσα έγραψε

Συγκλονίζουν οι φράσεις που χάραξε με αιχμηρή πέτρα στο εσωτερικό της δεξαμενής ο 27χρονος

«Έκανα ό,τι μπορούσα» ήταν ένα από τα τελευταία μηνύματά του

Συγκλονίζουν οι πληροφορίες που έφερε στο φως η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» ότι ο Τζόις – Τίμοθι Ράντοτσικ 27 χρόνων, ήταν για μέρες ζωντανός, παγιδευμένος στη δεξαμενή της ερειπωμένης έπαυλης Μαυρομιχάλη στον Πειραιά. Καλούσε σε βοήθεια και κανείς δεν τον άκουγε…

 Νιώθοντας τη ζωή του να φεύγει, χάραζε στα τοιχώματα της δεξαμενής με μια κοφτερή πέτρα, τα τελευταία σημάδια της ύπαρξής του. Αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής, που ερεύνησαν την άδεια υδατοδεξαμενή βάθους πέντε μέτρων, έμειναν άφωνοι.

“Here since 21.08.2020”, έγραφε δηλώνοντας ότι βρισκόταν εκεί παγιδευμένος, από την ημέρα που εξαφανίστηκε. Με κάθετες γραμμές μετρούσε τις ημέρες που περνούσαν χωρίς βοήθεια. Άντεξε χωρίς τροφή και νερό για οχτώ περίπου μέρες. Όταν ένιωσε το τέλος να πλησιάζει, έγραψε:

“Tried everything…” – «έκανα ό,τι μπορούσα…»

Εκείνες τις ώρες έστειλε με αυτό τον ανατριχιαστικό τρόπο κι ένα μήνυμα στην οικογένειά του.

“Love you family, papa, Rick, Tiffany. – «Σας αγαπάω» έγραψε, χαράσσοντας τα ονόματα του πατέρα, του αδελφού του Ρικ και της αδελφής του Τίφανι.

Εννέα μήνες μετά την τραγωδία του ζωντανού – νεκρού, παιδιά που έπαιζαν στα μισογκρεμισμένα κτίρια της έπαυλης, βρήκαν το σκελετό του. Ήταν Παρασκευή 7 Μαΐου. Το σημείο που έμελλε να γίνει ο τάφος του, απείχε λίγα μόλις μέτρα από το πανδοχείο που έμενε, από τις 5 Ιουλίου που ήρθε στην Ελλάδα για διαλογισμό και γιόγκα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα