Όποιος διοργανώνει τέτοιες εκδηλώσεις, θα αναλαμβάνει και τις ευθύνες

Όποιος διοργανώνει τέτοιες εκδηλώσεις, θα αναλαμβάνει και τις ευθύνες

Εκατοντάδες άτομα πραγματοποίησαν και πάλι κορονοπάρτι στους χώρους του ΑΠΘ στη Θεσσαλονίκη αδιαφορώντας για τα μέτρα κατά του κορονοϊού.
Στις 3:30 περίπου το πάρτι στο χώρο της Φιλοσοφικής ήταν στην κορύφωσή του, ενώ «εστίες» διασκέδασης εντοπίζονταν και σε άλλα κτίρια σχολών, με δυνατή μουσική και αλκοόλ.

Τις πρωινές ώρες, περίπου στις 7:00, ένας πολίτης κατήγγειλε πως έπεσε θύμα ληστείας καθώς περνούσε με το μηχανάκι του μέσα από το κάμπους του Αριστοτελείου και τον τραυμάτισαν.

Η Αστυνομία, την ώρα εκείνη μπήκε στο χώρο του Πανεπιστημίου, αλλά δεν εντοπίστηκαν άτομα.

Ξέφρενο πάρτι και στην Πάτρα

Ακόμη ένα κορονοπάρτι διοργανώθηκε στη Πάτρα το βράδυ της Παρασκευής.

Δεκάδες νεαροί συγκεντρώθηκαν σε περιοχή έξω απο το κέντρο της πόλης και το γλέντησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ο ένας πάνω στον άλλον, χωρίς τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Σημειώνεται ότι ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, προανήγγειλε την ενεργοποίηση ειδικής ομάδας ελέγχου για την αποτροπή των κορονοπάρτι, υπό την εποπτεία της Γενικής Γραμματείας και της Αστυνομίας. «Όποιος διοργανώνει τέτοιες εκδηλώσεις, θα αναλαμβάνει και τις ευθύνες» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Χαρδαλιάς.

Μεγάλο πρόβλημα παρατηρείται στην Μύκονο, όπου στις βίλες διοργανώνονται κρυφά κορονοπάρτι στις βίλες, κάτι που εκτός από τις διαμαρτυρίες των επιχειρηματιών, δημιουργεί εστίες υπερμετάδοσης του ιού.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα