Στάθης Άνθης: Τραγικό τέλος στην εξαφάνισή του – Έχω αποκλείσει την αυτοκτονία. Δεν το δέχομαι

Στάθης Άνθης: Τραγικό τέλος στην εξαφάνισή του – Έχω αποκλείσει την αυτοκτονία. Δεν το δέχομαι

Το μυαλό μου πάει σε εγκληματική ενέργεια. Δεν μπορώ να το αποκλείσω. Έχω ήδη αποκλείσει την αυτοκτονία. Δεν το δέχομαι

 Χρειάστηκε να περάσουν δύο μήνες από τότε που χάθηκαν τα ίχνη του Στάθη και ένας ολόκληρος μήνας ώσπου να ταυτοποιηθεί το DNA του με τη σορό που ξεβράστηκε στις ακτές της Μ. Βρετανίας, κοντά στο ξενοδοχείο όπου εργαζόταν.

«Δεν υπάρχει καθόλου καλή συνεργασία».

Τόσο ο τραγικός πατέρας που εδώ και ένα 24ωρο θρηνεί τον χαμό του γιου του, όσο και ο δικηγόρος της οικογένειας, ζητούν απαντήσεις από τις βρετανικές αρχές, κάτι που φαίνεται να είναι σχεδόν αδύνατο.

«Έχουμε ενημερώσει τις αγγλικές Αρχές ότι σε περίπτωση ταυτοποίησης της σορού, για εμάς πρόκειται για εγκληματική ενέργιεα. Έχουμε αποκλείσει το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας».

Ζητούν νέα νεκροψία στην Αθήνα
Η σορός του 33χρονου Στάθη Άνθη παραμένει στη Μπίγκμπερι. Ωστόσο η οικογένειά του, επιμένει να μεταφερθεί το συντομότερο δυνατό στην Ελλάδα, προκειμένου να διενεργηθεί νέα νεκροτομή και να δοθούν απαντήσεις για τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

«Περιμένουμε να μας δώσουν άδεια οι ιατροδικαστές».

Και για αυτήν τη διαδικασία ωστόσο, η συνεννόηση με τις Βρετανικές Αρχές γίνεται με μεγάλη δυσκολία, γεγονός που καθυστερεί τις διαδικασίες, ενώ υπάρχει κίνδυνος, ακόμα και τυχόν ευρήματα, με το πέρασμα του χρόνου να αλλοιωθούν.

Η σορός του Στάθη Άνθη, βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη, στις 13 Απριλίου στα βράχια πίσω από το ξενοδοχείο όπου εργαζόταν και βρετανικές Αρχές ταυτοποίησαν τη σορό από το δείγμα DNA που είχε δώσει ο αδελφός του Δημήτρης, αλλά και από την οδοντοστοιχία.

megatv

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα