Συγγνώμη από την Έλενα Ακρίτα στον Κώστα Μπακογιάννη

Συγγνώμη από την Έλενα Ακρίτα στον Κώστα Μπακογιάννη

Δημόσια συγγνώμη -μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook- ζήτησε η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα, μετά την ψευδή ανάρτηση που είχε κάνει την περασμένη Κυριακή, με την οποία κατηγορούσε τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, για σκηνοθετημένο εμβολιασμό, υποστηρίζοντας ότι από την σύριγγα δεν είχε βγει το καπάκι.

Ακολούθησε αναστάτωση στα social media κι αφού εξηγήθηκε από σειρά ανθρώπων στην κ. Ακρίτα ότι δεν ήταν καπάκι αλλά το πλαστικό που στηρίζει την σύριγγα, καθώς επίσης ότι οι άνθρωποι που πραγματοποιούν τον εμβολιασμό δεν είναι υποχρεωμένοι να φοράνε γάντια, κατέβασε την επίμαχη ανάρτηση.

Χθες Δευτέρα, η κ. Ακρίτα ανάρτησε εκ νέου το επίμαχο post, σημειώνοντας στην κορυφή «Edit ουπς λάθος σόρι».

Το πρωί την Τρίτης, ο δήμαρχος Αθηναίων, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, κλήθηκε να σχολιάσει:

«Υπήρξαν κάποια σχόλια όπως για παράδειγμα της κυρίας Ακρίτα, στο οποίο όμως δεν έχουμε λόγο να δώσουμε πάρα πολύ μεγάλη σημασία. Άλλωστε οι σχέσεις μου με την κυρία Ακρίτα είναι αμοιβαίας αγάπης, αμοιβαίας εκτίμησης, αμοιβαίο σεβασμού και η κριτική που προέρχεται από την κυρία Ακρίτα είναι μάλλον προβλεπόμενη έως και αδιάφορη πλέον».

Η κ. Ακρίτα επανήλθε με νέα ανάρτηση στην οποία ζητεί ειλικρινώς συγγνώμη.

«Δεν πόνεσε η ένεση, με εμβολίασαν με το καπάκι #not. Κύριε Κώστας Μπακογιάννης – Kostas Bakoyannis σάς οφείλω μια ειλικρινή συγγνώμη», έγραψε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα