Εκάλη: Διάρρηξη με λεία μαμούθ μέσα σε 6 λεπτά – Τι δήλωσε ο επιχειρηματίας

Εκάλη: Διάρρηξη με λεία μαμούθ μέσα σε 6 λεπτά – Τι δήλωσε ο επιχειρηματίας

Μπήκανε, σπάσανε, πήρανε και φύγανε… Έτσι περιέγραψε τη διάρρηξη μαμούθ στο σπίτι του στην Εκάλη ο 50χρονος επιχειρηματίας. Ήταν λίγο μετά τις δέκα χθες το βράδυ όταν άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι του αρπάζοντας 120.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας 30.000 ευρώ. Εκείνη την ώρα δεν ήταν κανείς στο σπίτι.

 «Έβαλαν λοστό σε αυτή την πόρτα δεν κατάφεραν να μπουν. Μπήκαν από την γκαραζόπορτα, σπάσαν την κεντρική είσοδο του σπιτιού και πήγαν σε συγκεκριμένα σημεία», δήλωσε ο επιχειρηματίας. Οι δράστες ξήλωσαν τον συναγερμό με απόλυτη ψυχραιμία. Δεν τους απέτρεψαν ούτε καν οι 20 κάμερες που υπάρχουν στη μεζονέτα. Με αστραπιαίες κινήσεις, απέσπασαν χρήματα και κοσμήματα που φαίνεται πως γνώριζαν ότι είχε ο επιχειρηματίας φυλαγμένα στο σπίτι.

«Έγινε ένας χαμός μέσα στο σπίτι. Σε έξι λεπτά ναι είχε γίνει ένας χαμός», είπε ακόμη ο Πάρης Κομνηνός, ο οποίος εν συνεχεία επισήμανε: «Υπάρχουν 16 κάμερες μέσα στο σπίτι, υπάρχουν άλλες 4 εξωτερικές, υπάρχουν κάμερες γύρω γύρω κι από άλλα σπίτια»

Οι κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στο σπίτι του επιχειρηματία κατέγραψαν τις κινήσεις των εισβολέων ενώ έξω από το σπίτι βρισκόταν κι ένα λευκό αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν. Όπως δηλωσε ο επιχειρηματίας στην κάμερα του MEGA, είναι η δεύτερη φορά που ο 50χρονος πέφτει θύμα διάρρηξης. «Το 2017 συνέβη πάλι στην εταιρεία. Είχαν πάρει το χρηματοκιβώτιο», επισήμανε ακόμη ο Πάρης Κομνηνός.

 Την έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών έχει αναλάβει η ασφάλεια βορειοανατολικής Αττικής.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα